Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Yle Areena tuli Apple TV:lle

Yle Areenasta on tullut ensi kertaa saataville sovellus Apple TV -laitteille.

Ylen mukaan ”odotettu ja toivottu” Areena-sovellus löytyy ja on asennettavissa Apple TV -laitteen sovelluskaupasta. Sovellus on käyttäjille luonnollisesti maksuton.

Areenan Apple TV -sovellus toimii vain uusimmissa neljännen version Apple TV -laitteissa.

Apple TV -sovellus tarjoaa katsottavaksi kaiken Areenassa julkaistavan videosisällön. Tähän kuuluvat myös tv-kanavien lähetykset ja vain Areenassa lähetettävät live-lähetykset.

Apple TV.

Areenan Apple TV -sovellus on myös ensimmäinen äly-tv- ja pelikonsolilaitteissa toimiva ns. big screen -sovellus, johon käyttäjä voi kirjautua Yle Tunnuksella. Kirjautumisen avulla tunnistettu käyttäjä voi esimerkiksi jatkaa aiemmin mobiililaitteella katsomansa ohjelman katselua lopetuskohdasta ja lisätä ohjelmia omaan suosikkilistaansa. Uutuutena sovelluksessa on katsottavan ohjelmasarjan seuraavan jakson automaattinen käynnistys.

Uusi Apple TV -sovellus on tehty Ylen ja ja ruotsalaisen Accedo-yhtiön yhteistyönä.

Uuden Apple TV -sovelluksen lisäksi tulossa ovat uudet versiot Areena-sovelluksista Samsungin ja LG:n äly-tv-laitteille sekä PlayStation-pelikonsoleille. Uuden käyttöliittymän lisäksi sovelluksiin tuodaan Yle Tunnus sekä mahdollisuus katsoa Ylen tv-kanavia sovelluksen kautta. Uudet versiot pyritään tuomaan valmistajakohtaisiin sovelluskauppoihin syksyn aikana, Yle kertoo.