Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vuoto: Sonyn uusi huippupuhelin paljastui

Viime viikolla yllättävät tietovuodot paljastivat upouuden Xperia Z5 -version. Tuttujen Z5 ja Z5 Compact -mallien lisäksi Sonylta odotetaan huipputarkalla näytöllä varustettua Xperia Z5 Premium -puhelinta. Nyt kyseisestä on saatu lisätietoja, kiitos eilen verkkoon vuotaneen videon.

GR1-käyttäjän YouTubeen lataamalla videolla on nähtävissä Sony-edustajan haastattelu. Nähtävästi haastattelu on tehty ranskalaista Clubic-sivustoa varten. Videosta kertoi Gizmodo.

Haastattelun ohessa videolla esitellään Sonyn uusia Xperia-lippulaivoja. Keskustelu vaikuttaa varmistavan, että luvassa on todella kolmas Z5 Premium -versio, jonka vetonaulaksi on huhuttu tarkkaa 4K-näyttöä.

Lisäksi videolta selviää, että puhelimissa on 23 megapikselin kamerat ja sormenjälkitunnistimet kyljissä. Myös painikkeiden sijoittelu poikkeaa aiempien tietojen mukaisesti totutusta. Muilta osin uudet Z5-mallit ovat tuttuun tapaan muotoillut ja vedeltä suojatut.

Todisteet kolmen mallin ominaisuuksien puolesta ovat kerääntyneet jo tuntuviksi. Tästä huolimatta vuototiedot kannattaa ottaa vastaan varauksella. Xperia Z5 -kattaus varmistuu lopullisesti jo 2. syyskuuta, kun Sony esittelee uutuuksiaan IFA-messuilla Berliinissä.