Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomilta alle 30 euron aktiivisuusranneke

Muutaman päivän sisään olemme jo nähneet Samsungilta kaksi uutta urheiluun keskittyvää puettavaa laitetta. Tähän tulvaan liittyy myös Xiaomi, joka on nyt paljastanut uusimman Mi Band 2 -aktiivisuusrannekkeensa.

Mi Band 2 koostuu monista aktiivisuusrannekkeille tavallisista ominaisuuksista. Laite mittaa muun muassa sykettä ja askeleita ja seuraa käyttäjän unen laatua. Treeninsä tiedot tai kellonajan voi kurkata 0,42 tuuman OLED-näytöltä.

Rannekkeet vaihtuvat tarvittaessa.

Kokonaisuus on suojattu IP67-luokituksen mukaisesti, eli Mi Band 2:n kanssa voi huoletta piipahtaa suihkussa. Lisää huolettomuutta tuo 70 milliampeeritunnin akku, joka virtapihin näytön kanssa takaa Xiaomin mukaan jopa 20 päivän käyttöajat. Personoinnin taas mahdollistavat vaihdettavat ja värikkäät rannekkeet.

Mi Band 2:n hinnaksi Kiinassa on kerrottu 149 juania. Kotimaiseen valuuttaan käännettynä laite maksaa siis erittäin huokeat 22 euroa. Mi Band 2:ta ei kuitenkaan kannattane odottaa suomalaisiin kauppoihin, vaikka verkosta laitteen saa varmasti tilattua niin halutessaan.

Xiaomi Mi Band 2.