Vuotokuvat: Suositulta kiinalaisvalmistajalta tulossa tehopuhelin – haastaa Samsungin

Halvoista älypuhelimistaan ja muistakin elektroniikkatuotteistaan tunnetun Xiaomin uutuuspuhelin on paljastunut tuoreissa vuotokuvissa. Oletettavasti Xiaomi Mi Note 2 -nimellä kulkeva puhletti on seuraaja nykyiselle Mi Notelle ja kilpailee muun muassa Samsungin Galaxy Note 7:n kanssa.

Teknisiltä tiedoiltaan Mi Note 2 käyttää huhujen mukaan Qualcommin Snapdragon 820 -suoritinta tai mahdollisesti uudempaa Snapdragon 821:tä. RAM-muistia puhelimessa on ennätykselliset kuusi gigatavua ja tallennusmuistiakin mallista riippuen 64 tai 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin tuleva 7.0 Nougat -versio, joka käyttää Xiaomin omaa MIUI-käyttöliittymää.

Mittojensa puolesta Mi Note 2:n uskotaan kuuluvan samaan kokoluokkaan Galaxy Note 7:n kanssa ja käyttävän 5,7 tuuman näyttöä. Mahdollista on myös astetta pienempien 5,5 tai 5,6 tuuman näyttöjen käyttäminen puhelimessa. Näytön resoluution uskotaan jäävän FullHD-tarkkuuteen, joten ainakaan näillä näkymin Xiaomi ei ole lähdössä mukaan 2K- tai 4K-näyttöjen kisaan.

Nyt vuotaneet kuvat Xiaomin tulevasta Mi Note 2:sta ovat nähtävissä alta. Virallisesti Xiaomin odotetaan esittelevän puhelimen syyskuun puolivälissä.