Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomin Mi Smart Speaker -älykaiutin myyntiin Suomessa 59 euron hinnalla

Xiaomi on tuonut Suomessa myyntiin Mi Smart Speaker -älykaiuttimen. Suositushinta kaiuttimelle on 59 euroa.

Mi Smart Speakerilla voi toistaa musiikkia useassa huoneessa ja hallita muita älylaitteita.

Muotoilultaan kaiutin on minimalistinen ja kompakti. Mitat ovat 131 x 104 x 151 millimetriä ja paino 842 grammaa. Mi Smart Speakerissa on 12 watin ja 2,5 tuuman kaiutin, ja se tukee myös DTS Customized Sound -äänentoistoa, jonka avulla koko huoneen äänentoistosta luvataan selkeää ja yksityiskohtaista.

Mi Smart Speaker -älykaiutin otetaan käyttöön liittämällä se yksinkertaisesti seinäpistokkeeseen. Sen jälkeen äänilähteen voi liittää kaiuttimeen langattomasti Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä tai käyttää kaiuttimen sisäisiä älytoimintoja.

Kaiutinta voi käyttää suoraan monien palvelujen kanssa, kuten Spotify, Youtube Music, jaDeezer. Lisäksi se tukee HE-AAC-, AAC-LC-, MP3-, Vorbis-, WAV (LPCM)-, Opus- ja HR FLAC -ääniformaatteja langattomista äänilähteistä.

Yhdistämällä kaksi kaiutinta samassa huoneessa, ne saa toistamaan stereoääntä. Jos kaiuttimia lisätään enemmän, voidaan luoda aikaan monikanavainen äänentoisto ja monihuonejärjestelmä, jolla musiikkia voi soittaa useissa huoneissa yhtä aikaa.

Mi Smart Speaker toimii myös Google Assistantin ja Chromecastin kanssa, jolloin kaiutinta voi hallita englanninkielisellä puheella. Älykaiuttimen voi liittää myös langattoman Wi-Fi-verkon älykotikeskittimeen (esimerkiksi Xiaomin Mi Control Hub). Näin kaiuttimen kautta voi ohjata myös useita muita Mi-älylaitteita, kuten televisiota, mediatoistinta, robottipölynimuria, älyvaloja tai vaikkapa ilmanpuhdistinta.