Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomi tuo Suomeen ensimmäiset lemmikkituotteensa - kissojen ja koirien ruoka- ja juoma-automaatit saapuvat myyntiin

Xiaomi tunnetaan Suomessa parhaimmin älypuhelimistaan, mutta yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu paljon muutakin.

Nyt Xiaomi tuo Suomen markkinoille yhtiön ensimmäiset lemmikkituotteet. Kissoille ja koirille tarkoitetut ruoka- ja juoma-automaatit tulevat Suomessa myyntiin marraskuussa.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder -ruokintalaite mahdollistaa lemmikin säännöllisen ruokinnan myös silloin, kun paikalla ei itse pysty olemaan esimerkiksi työpäivien aikana. Xiaomin Mi Home -sovelluksen avulla voi kontrolloida aikoja, jolloin laite vapauttaa kuivaruokaa syötäväksi. Laitteen anturit monitoroivat sitä, paljonko ruokaa on jäljellä, ja sovellus hälyttää, kun laitteeseen olisi hyvä laittaa lisää ruokaa.

Xiaomi Smart Pet Food Feederiin mahtuu lähes kaksi kiloa kuivaruokaa, mikä Xiaomin mukaan keskimäärin vastaa aikuisen kissan tai pienehkön koiran 15-20 päivän ruokamäärää.

Laitteessa on lisäksi sisäänrakennettu virtalähde ja neljä AA-paristoa, jotka varmistavat myös odottamattoman sähkö- tai verkkovian aikana laitteen jatkavan toimintaansa. Ruoka-astian voi irrottaa ja puhdistaa erikseen, jolloin astiaan ei jää ruuasta rasvajäämiä.

Xiaomi Smart Pet Fountain -juomalaite pitää puolestaan lemmikin juomaveden puhtaana ja raikkaana pitkään. Mi Home -sovellus muistuttaa, milloin laitteeseen kannattaa lisätä vettä, tai milloin laitteen suodatin tulee vaihtaa. Tilavuudeltaan kahden litran kokoinen laite riittää tarjoilemaan raikasta vettä aikuiselle kissalle noin neljästä seitsemäksi päiväksi

Xiaomin mukaan laite on hiljainen: ääni on voimakkuudeltaan vain 30 desibeliä. Laitteen puhtaudesta ja lemmikin hyvinvoinnista huolehtii nelivaiheinen tehokas puhdistusjärjestelmä, jonka ansiosta pienhiukkaset ja karvat suodattuvat vedestä.

”Ruokintalaitteet sopivat erityisesti kissoille ja pienehköille koirille ja helpottavat kiireisen arjen keskellä. Laitteet voivat osaltaan auttaa myös etenkin kissojen lajityypillisen hoidon huomioimisessa. Luonnossa kissa on sopeutunut syömään runsaasti pieniä aterioita, kun taas sisäkissat saattavat usein tylsyyttään ahmia kaiken saamansa ruuan nopeasti, vaikka tasaisesti pitkin päivää tapahtuva ruokinta olisi niille usein parempi. Automatisoidut ruokinta-ajat eivät kuitenkaan korvaa lemmikin kanssa vietettyä aikaa. Olemme iloisia voidessamme tuoda markkinoille jälleen uudet kodin älytuotteet, jotka tarjoavat enemmän yhteistä aikaa lemmikin kanssa yhdessä oloiluun”, Xiaomi Suomen myyntipäällikkö Pekko Honkasalo kertoo.

Xiaomin lemmikkituotteet tulevat Suomessa myyntiin 9. marraskuuta alkaen. Xiaomi Smart Pet Food Feederin suositushinta on 149 euroa ja Xiaomi Smart Pet Fountainin 79,90 euroa. Jälleenmyyjinä myyjinä toimivat DNA:n ja Elisan verkkokaupat.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder.
Xiaomi Smart Pet Food Feeder.