Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomi Smart Band 7 Pro myyntiin Suomessa 7. marraskuuta 129 euron suositushinnalla - aktiivisuusranneke kookkaalla näytöllä ja GPS-paikannuksella

Xiaomi Smart Band 7 Pro on älykelloja muistuttava aktiivisuusranneke.

Xiaomi on kertonut sen jo älykellojakin kooltaan vastaavan Smart Band 7 Pro -aktiivisuusrannekkeen saapuvan myyntiin Suomessa maanantaina 7. marraskuuta.

Xiaomi Smart Band 7 Pro tulee myyntiin Suomessa 129 euron suositushinnalla mustana ja valkoisena värivaihtoehtona. Vaihtorannekkeiden kerrotaan tulevan saataville myöhemmin. Jälleenmyyjiä Suomessa ovat operaattorit DNA, Elisa, Telia sekä Euronics, Power, Veikon Kone ja Verkkokauppa.com.

Xiaomi esitteli Smart Band 7 Pron Euroopan markkinoille 12T-sarjan älypuhelintensa rinnalla 4. lokakuuta. Alun perin Smart Band 7 Pro julkistettiin Kiinassa jo heinäkuussa.

Muilla markkinoilla Xiaomi Smart Band 7 Prosta on saatavilla enemmän väri- ja tyylivaihtoehtoja, mutta Suomessa tulevat aluksi saataville musta ja valkoinen.

Xiaomi Smart Band 7 Pro eri tyylivaihtoehtoina.
Xiaomi Smart Band 7 Pro eri tyylivaihtoehtoina.
Xiaomi Smart Band 7 Pron nahkakuvioiset rannekkeet.
Xiaomi Smart Band 7 Pron nahkakuvioiset rannekkeet.

Xiaomi Smart Band 7 Pro on varustettu leveämmällä, kulmistaan pyöristetyn suorakulmion muotoisella näytöllä, jonka koko 1,64 tuumaa. Tuumissa mitattuna kokoero Xiaomi Smart Band 7:n pitkulaisemmasta 1,62 tuuman näytöstä ei ole suuri, mutta leveämpänä Xiaomi Smart Band 7 Pro tarjoaa selvästi suuremman näyttöpinta-alan.

Xiaomi Smart Band 7 Prossa on kookkaampi 1,64 tuuman näyttö.
Xiaomi Smart Band 7 Prossa on kookkaampi 1,64 tuuman näyttö.
Vertailun vuoksi: Xiaomi Smart Band 7 eri väreissä.
Vertailun vuoksi: Xiaomi Smart Band 7 eri väreissä.

Näytön tarkkuus on 456×280 pikseliä, eli 326 pikseliä tuumaa kohti, verrattuna 490×192 pikseliin Smart Band 7:ssä. Lisäksi näyttö tukee automaattista kirkkauden säätymistä ympäristön valoisuuden tunnistavan anturin ansiosta. Xiaomi Smart Band 7 Pro tukee myös aina päällä -näyttötilaa.

Näytön pintana on hienoisesti kaareva 2.5D-lasi.

Toinen merkittävä parannus Xiaomi Smart Band 7 Prossa verrattuna Smart Band 7:ään on sisäänrakennettu satelliittipaikannus (GPS / GLONASS / BDS / Galileo / QZSS).

Muuten Xiaomi Smart Band 7 Prossa on jatkuva sykkeen mittaus ja veren happipitoisuuden mittaus sekä esimerkiksi unen ja stressitason seuranta. Tuettuna on 117 eri harjoitustilaa, minkä lisäksi Xiaomi Smart Band 7 Pro tarjoaa juoksukursseja erilaisiin harjoitteisiin.

Xiaomi Smart Band 7 Pro on varustettu myös NFC-lähiyhteydelle, joka mahdollistaa sen käytön lähimaksamiseen yhdessä yhteensopivien palveluntarjoajien kanssa.

Xiaomi Smart Band 7 Pro on varustettu 235 milliampeeritunnin akulla, josta riittää virtaa 12 päivän tyypilliseen tai 6 päivän raskaaseen käyttöön. Akun lataus tyhjästä täyteen kestää noin tunnin.

Vedenkestävyydeltään Xiaomi Smart Band 7 Pro on 5ATM-luokitellusti vedenpitävä 50 metriin asti. Xiaomi Smart Band 7 Pron mitat ovat 44,7 x 28,8 x 11 millimetriä ja paino 20,5 grammaa.

Xiaomi Smart Band 7 Pro sivulta.
Xiaomi Smart Band 7 Pro sivulta.