Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Xiaomi julkisti Mi 9T Pro -älypuhelimen – tekniikassa paljon vastinetta rahalle

Xiaomi on julkistanut uuden Mi 9T Pro -älypuhelimensa, kuten ennakkotiedot antoivat olettaa. Esimerkiksi Amazonissa puhelin on tullut tilattavaksi 400 euron hintaan, mikä osuu lähelle ennakkoon odotettua 429 euron myyntihintaa.

Hinnastaan huolimatta Mi 9T Pro tarjoaa Xiaomin Mi-mallistolle tyypillisesti lippulaivamalleista tuttua tekniikkaa muun muassa suorittimen, kameran ja muistin osalta. Suorittimena Mi 9T Prossa on Qualcommin Snapdragon 855 ja RAM-muistia on versiosta riippuen joko kuusi tai kahdeksan gigatavua. Kameroiden osalta puhelimen takaa löytyy kolmoiskamera ja puhelimen päältä rungon sisältä nouseva etukamera.

Takakameroiden osalta Mi 9T Prossa on 48 megapikselin pääkamera, 8 megapikselin telekamera ja 13 megapikselin laajakuvakamera. Kamerat tarjoavat kaksinkertaisen optisen zoomin ja jopa kymmenkertaisen digitaalisen zoomin. Muina ominaisuuksina videokuvaaminen onnistuu maksimissaan 4K-tarkkuudella ja hidastusvideoiden ottaminen 960 kuvan sekuntinopeudella FullHD-tarkkuudella. Etukameran osalta tarkkuus on 20 megapikseliä ja kamera nousee esille rungosta 0,8 sekunnissa.

Ulkomitoiltaan Mi 9T Pro on 156,7 millimetriä korkea, 74,3 millimetriä leveä ja 8,8 millimetriä paksu. Puhelimesta löytyy 6,39 tuuman AMOLED-näyttö, joka peittää 91,9 prosenttia puhelimen etuosasta. Värivaihtoehtoina puhelin tulee myyntiin mustana, punaisena ja sinisenä, ja vaikka puhelimen tulosta Suomeen ei vielä ole varmuutta, on muun muassa Mi 9T saatu myyntiin useisiin suomalaisiinkin kauppoihin.

Aiemmin julkaistut kuvat Xiaomi Mi 9T:stä ja Mi 9T Prosta. Lähde: WinFuture.de
Aiemmin julkaistut kuvat Xiaomi Mi 9T:stä ja Mi 9T Prosta. Lähde: WinFuture.de