Wolt-ruokatilauksiin tuli tarjolle aivan uusi vaihtoehto

Suosittu ruoan kotiinkuljetus- ja maksupalvelu Wolt avaa nyt sovellukseensa toivotun lisäominaisuuden, tilausten tekemisen ennakkoon halutulle ajalle.

Woltin ennakkotilaus toimii jatkossa niin samana päivänä pari tuntia ennen tehtyihin kuin myös useitakin päiviä ennakolta tehtyihin tilauksiin. Ennakkotilauksella voi vaikkapa tilata ruoan toimitettavaksi kotiin sopivasti töistä kotiin saapumisen jälkeen, lounastauolle töihin suuremmallakin porukalla tai muuten, kun tilauksen olisi hyvä olla saatavilla ennalta tiedettynä kellonaikana.

Ennakkotilauksesta ei tule lisämaksua. Mahdollisuus tilata ennakkoon on tarjolla niin kotiinkuljetusten kuin myös noudettavien tilausten osalta.

Wolt-ennakkotilauksen voi tehdä enintään viikkoa (tämä päivä + kuusi täyttä kalenteripäivää) etukäteen toivotusta toimitusajasta. Vastaavasti se on tehtävä vähintään 30 minuuttia ennen annoksen itse noutamista tai 60 minuuttia ennen toivottua kotiinkuljetusajankohtaa. Jos Woltissa on ruuhkaa, minimiajat voivat pidentyä – sovellus näyttää aina viimeisimmän tilanteen.

Ennakkotilaus toimii nyt Helsingissä lähes kaikissa ravintoloissa, ja loput lisätään palveluun helmikuun aikana. Turussa ja Tampereella ennakkotilaus on jo käytössä jokaisessa ravintolassa.

Ennakkotilaus on jo toiminnassa Woltin iPhone- ja Android-sovelluksissa sekä Wolt.comissa. Jos ennakkotilausmahdollisuutta ei vielä alla esiteltävällä tavalla sovelluksesta löydy, kannattaa sovellus päivittää.

Muun muassa uuden ennakkotilauksen esittelemiseksi Wolt avaa Helsingissä huomenna “Ystävänpäivän kukkakauppa” -nimisen puodin, josta voit tilata ystävänpäiväksi toimitettavaksi kukkia. Kauppa toimii vain ennakkotilauksena ja vain ystävänpäiväksi.

Näin Woltin ennakkotilaus toimii.
Näin Woltin ennakkotilaus toimii.