WhatsAppiin merkittävä päivitys iPhonessa - näin kuvia ja videoita voi nyt jakaa helposti alkuperäislaadulla

WhatsApp-sovellus on saanut Applen iPhoneissa merkittävän päivityksen, joka tuo mukanaan kätevän uudistuksen kuvien ja videoiden jakamiseen.

Tavallisesti kuvia ja videoita WhatsAppissa lähetettäessä laatu heikkenee merkittävästi, sillä WhatsApp pienentää tarkkuutta tiedostojen koon pienentämiseksi.

WhatsAppin kautta on kuitenkin jo aiemminkin ollut mahdollista lähettää kuvia ja videoita alkuperäislaadulla jakamalla ne kömpelösti temppuillen muuna tiedostomuotona Dokumentti-valinnan kautta. Nyt jakamista on helpotettu merkittävästi, sillä WhatsApp on tuonut Dokumentti-valinnan alle uuden ”Valitse kuva tai video” -valinnan, jolla halumansa kuvat tai videot voi valita jaettavaksi suoraan galleriasta täysin tavanomaiseen tapaan.

Alkuperäislaadulla kuvia ja videoita voi nyt WhatsAppissa jakaa napauttamalla keskustelussa kuvaketta + ja valitsemalla Dokumentti, ja tämän jälkeen Valitse kuva tai video.

Vastaanottajalle alkuperäislaadulla lähetetyistä kuvista ja videoista ei näy esikatselua.

Jo aiemmin testattu uudistus on nyt julkaistu osana WhatsAppin 23.24.73-sovellusversiota iPhonelle. Vastaava uudistus on tulossa myös WhatsAppin Android-sovellukseen.

WhatsAppin 23.24.73-versiossa on mukana muutamia muitakin uudistuksia, jotka on listattu alla. Näihin lukeutuvat äänipuheluille suurissa ryhmissä kevyemmän vaihtoehdon tarjoavat äänikeskustelut.

WhatsAppin iPhone-sovelluksen 23.24.73-version uudistukset

  • Voit helposti lähettää alkuperäislaatuista mediasisältöä tiedostona. Aloita napauttamalla keskustelussa kuvaketta + ja valitsemalla Dokumentti; Valitse kuva tai video
  • Voit nyt aloittaa äänikeskusteluja suurissa ryhmissä ilman soittamista
  • Keskusteluun on lisätty uusia kuplia, jotta sinun on helppo nähdä vastaamattomat, käynnissä olevat ja päättyneet puhelut
  • Reagoi tilaan nopeasti käyttämällä avatariasi. Napauta kohtaa Vastaa, ja valitse yksi kuudesta avatarreaktiosta

Nämä ominaisuudet tulevat saataville tulevien viikkojen aikana. Kiitos, kun käytät WhatsAppia!