Uusi verkkokauppa Teknavi.com

WhatsAppiin iPhonella tuli hyvä uudistus: selkeä muutos kuvien ja videoiden näkymiseen keskusteluissa

WhatsAppista on julkaistu Applen iOS:lle eli iPhoneille uusi 2.21.71-versio.

Uuden päivityksen myötä WhatsApp-sovellus iPhonelle saa kaksi uudistusta.

Ensimmäinen uudistuksista on odotettu: jatkossa WhatsApp-keskusteluissa jaetut kuvat ja videot näkyvät osana viestejä kuvasuhteensa mukaisesti, eivätkä enää aiemmalla tavalla neliön muotoon typistettynä, jolloin osa kuvan olennaisestakin sisällöstä on voinut jäädä piiloon ja vaatia kuvan avaamista painamalla koko näytölle.

Toisena uudistuksena WhatsAppin 2.21.71-versio mahdollistaa oletuksena kaikille ryhmäkeskustelun jäsenille muuttaa katoavien viestin asetusta ryhmän osalta. Ryhmän ylläpitäjät voivat halutessaan rajata mahdollisuuden katoavien viestien asetuksen muuttamiseen kuitenkin edelleen vain itselleen.

WhatsAppin katoavat viestit tarkoittavat viestien ja keskustelussa jaettujen medioiden, kuten kuvien ja videoiden, poistumista siitä seitsemän päivän päästä lähettämisestä. WhatsApp kuitenkin muistuttaa etteivät kuvat tai videot poistu keskustelun ulkopuolelta, esimerkiksi laitteista joihin ne on tallennettu. Lisäksi viestin välittäminen eteenpäin, tallentaminen tai merkitseminen suosiksi estää myös poistumisen.

WhatsAppin 2.21.71-versio on saatavilla App Storesta.