Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Myös WhatsApp päivittyi iOS 10 -aikaan – näin uudistukset toimivat

WhatsApp on julkaissut päivityksen iPhone-sovellukselleen. Uusi päivitys tuo WhatsAppiin uudistuksia, jotka tulivat mahdollisiksi Applen eilen julkaistussa uudessa iOS 10 -käyttöjärjestelmäversiossa. Apple avaa iOS 10:ssä kehittäjille lukuisia uusia mahdollisuuksia ja WhatsApp on ottanut näistä heti ilon irti.

WhatsApp-viestin voi nyt lähettää tai WhatsApp-puhelun soittaa puhumalla Sirille, 3D Touch -painalluksella saa sovelluskuvakkeesta esiin suoraan äskeisetkeskustelut, jotka voi myös lisätä widget-pienoissovellukseksi ja saapuvat WhatsApp-puhelut näkyvät nyt niiden soidessa kuin perinteiset puhelut.

Pikaisessa kokeilussa WhatsAppin iOS 10 -lisäykset toimivat hyvin. Sirillä esimerkiksi onnistuu WhatsApp-viestin lähetys jo myös suomenkielisilläkin komennoilla. Ensimmäisellä WhatsAppin käyttökerralla Sirin kautta tulee pyyntö avata Sirille pääsy WhatsAppin tietoihin.

Lisäksi samalla iOS 10 -uudistusten ohella WhatsApp on tuonut sovellukseensa myös muutamia muita pienempiä uudistuksia, kuten mahdollisuuden välittää saman viestin useampaan keskusteluun kerrallaan. WhatsAppin päivityksestä antamat tiedot näkyvät alla.

WhatsApp päivittyi iOS 10 -aikaan.