Älyvyö, joka pitää kirjaa vyötärönympäryksestä – ylisyöminen kuriin

Samsungista omaksi yritykseksi irronnut WELT on nyt tuonut älyvyönsä ennakkotilattavaksi joukkorahoituspalvelu Kickstarterin kautta.

WELT-vyö sisältää terveyden seurantatoimintoja normaalina vyönä toimimisen lisäksi.

Vyölle ominaisesti se voi mitata myös vyötärön ympärysmittaa noin 70-110 senttimetrin välillä. Toinen vyömuodosta tuleva erikoisuus on mahdollisuus mitata ylisyömistä vyötärön ympäryksen nopeana kasvamisena, mikä voi kertoa suuren kalorimäärän nauttimisesta eli ylisyömisestä.

WELTin erikoisuudet terveysseurannassa ovat vyötärönympäryksen mittaus sekä ylisyömisen huomaaminen.

Tämän ohella WELTiin on integroitu myös perinteisemmät askel- ja istumisen määrän seuranta.

Tiedot siirtyvät vyöstä Bluetooth-yhteydellä käyttäjän älypuhelimeen, jossa niitä voi eri tavoin tarkastella WELT-sovelluksesta sekä asettaa myös tavoitteita lukujen kehittymiselle.

WELT on tarjolla laajassa valikoimassa erilaisia tyylejä, joista osa on suunnattu miehisempään ja osa naisellisempaan makuun. Vyöt ovat nahkaa ja vyönsolki sinkittyä metalliseosta.

Eri WELT-tyylien valikoimaa.

Toiminta-aikaa WELT tarjoaa yhdellä täydellä latauksella 20 päivää, joten aivan jatkuvaa lataamista vyö ei sentään tarvitse.

Tällä hetkellä WELT-vyön saa Suomeen tilattua edullisimmillaan vielä 119 dollarilla eli vajaalla 110 eurolla, jonka päälle voivat tulla vielä arvonlisävero- ja tullimaksut. Tarjolla on myös kalliimpia mallivaihtoehtoja.

WELT-vöiden toimitusten Kickstarter-tilaajille luvataan alkavan tammikuussa.

Kovin monesta vyöstä ei vielä löydykään Micro-USB-liitäntää… (käytetään WELTin lataamiseen)