Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Samsungin uudessa lippulaivamallissa kääntyvä takakamera

Samsungin tulevasta Galaxy A9 -puhelimesta on vuotanut uusia kuvia verkkoon. Mobile Dad -sivuston vuotamissa kuvissa näkyy puhelimen väitetty punainen versio, joka samalla paljastaa myös mielenkiintoisia yksityiskohtia designista. Kuvien perusteella Galaxy A9:n takakamera kääntyisi tarvittaessa 180 astetta ja olisi käytettävissä myös selfie-kuvien ottamiseen. Ratkaisu muistuttaa pitkälti Oppo N1:ssä kaksi vuotta sitten nähtyä designia.

Vuonna 2013 esitelty Oppi N1 tarjosi erikoisuutena kääntyvän takakameran, jolla pystyi ottamaan myös selfie-kuvia.

 

Vaikka nyt vuodettujen kuvien yhteydessä ei saatu tarkempaa tietoa kameran suorituskyvystä, tiedetään Galaxy A9:stä yleisesti ottaen melko paljon. Puhelimessa pitäisi olla muun muassa 5,5 tuuman Full HD -näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua tallennusmuistia. Suorittimena toimii Qualcommin keskiluokkaan lukeutuva Snapdragon 620 ja grafiikkaprosessorina Adreno 510.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana MobileDad väittää Galaxy A9:n käyttävän käyttöjärjestelmänä vanhempaa Android 5.1 -versiota uuden Android 6.0:n sijaan. Vanhemman käyttöjärjestelmänkäyttäminen lippulaivamallissa vaikuttaa erikoiselta, mutta todennäköisesti sivuston käsiinsä saama puhelin on vielä kehitysvaiheessa. Käyttöjärjestelmän osalta johtopäätöksiä ei kannatakaan tehdä ennen Samsungin virallista julkistusta.

Mobile Dadin julkaisemat kuvat ovat nähtävissä alta.