Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lyhytvideopalvelu Vine uudistui – toimii nyt myös Apple Watchilla

Lyhyistä kuuden sekunnin videoista tunnettu Vine-palvelu ilmoitti eilen blogissaan sovellusuudistuksista. Tarjontaan on lisätty muun muassa aiempaa kätevämmät suositukset ja älykellotuki.

Vine esitteli lokakuussa uuden suositusjärjestelmän, jonka avulla käyttäjät voisivat löytää uusia videoita helposti. Järjestelmää kehitetään kuitenkin jatkuvasti. Uusimpana lisäyksenä iPhone-käyttäjät voivat pyyhkäistä minkä tahansa Vinen kohdalla vasemmalle ja saada näin esiin lisää samankaltaisia videoita.

Toisena uudistuksena iPhone-sovellus on saanut uuden tavan tehdä remix-versioita muiden videoista. Audio Remix -ominaisuudella käyttäjä voi napata helposti ääniraidan jonkun muun videolta ja käyttää sitä oman uusioversion luomiseen.

Lisäksi Vine tuodaan nyt Apple Watchille. Kellokäyttö vaatii luonnollisesti uusimman version sovelluksesta. Kun Vine on päivitetty, voi palvelun kytkeä käyttöön Watch-sovelluksen kautta. Kellolla on mahdollista selata suosikkeja ja suosituksia, katsoa Vinejä ja tietysti tykätä niistä.

Uudistukset tuova päivitys on julkaistu eilen. Löydät viimeisimmän Vine-version App Storesta.

Vine Apple Watchilla