Viisi lisävarustetta, joiden avulla saat Macin erottumaan joukosta

Omistatko MacBookin, mutta Applen perusdesign ei miellytä? Omaperäisyyttä kaipaaville useat kolmannen osapuolen ratkaisut tarjoavat mitä monimuotoisimpia mahdollisuuksia MacBookin ulkonäön muuttamiseen. Olemme keränneet alla viisi silmäänpistävintä.

Uncover

Toisin kuin nopeasti saattaa ajatella, ei MacBookin valaistu Apple-logo käytä erillistä lediä, vaan valo on peräisin näytön taustavalosta. Näin ollen mikään rajoita valon hyödyntämistä pelkästään logon kohdalla. Uncover tarjoaakin kustomoituja designratkaisuja, joilla MacBookin takaosan saa juuri haluamansa näköiseksi.

TabTag

Jos taustavalaistua Apple-logoa haluaa laajentamiseen sijaan rajoittaa, tarjoaa TabTag loistavan ratkaisun. Erilaisilla koneen takaosaan kiinnitettävillä tageilla logoa voi muuttaa toisenlaiseksi tai tarvittaessa peittää taustavalon kokonaan.

Orée Board 2

Erikoisempiin lisävarusteisiin lukeutuu Orée Board 2, joka on valmistettu puusta. Kokonsa puolesta Orée Board vastaa pitkälti Applen perusnäppäimistöä, mutta ulkonäöllisesti erottuu selvästi massasta.

Nuvango

Takaisin MacBookin takakanteen. Jos Uncover tai TabTag eivät tarjoa tarpeeksi kokonaisvaltaista ratkaisua, voi MacBookin takakannen peittää kokonaan Nuvangon tarrakuvilla. Koko takakannen peittävä tarra antaa mahdollisuuden huomattavasti tavallista räväkämpiin värivaihtoehtoihin.

BookBook

Perinteisen suojakotelon sijaan MacBookin voi naamioida kirjaksi BookBook-kotelon avulla. Esimerkiksi laukkuun laittaessa MacBook näyttää kotelossa erehdyttävästi kirjalta ja halutessaan BookBook suojakotelon voi ostaa myösiPadille ja iPhonelle.