Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Viime hetket käsillä - vielä nyt ehdit kuitenkin saada HBO Maxin pysyvällä 50 prosentin alennuksella

WarnerMedian uusi suoratoistopalvelu HBO Max avautui Suomessa 26. lokakuuta.

Alun perin HBO Max julkaistiin Yhdysvalloissa toukokuussa 2020 ja Suomi kuului ensimmäisiin maihin Euroopassa, joissa palvelu julkaistiin.

HBO Max sisältää jo Suomessa entuudestaan HBO Nordic -suoratoistopalvelun kautta tutut HBO:n sisällöt sekä lisäksi WarnerMedian muita Warner Brosin elokuvia ja televisiosarjoja, alkuperäissarjoja kuin myös vielä muita lisensoituja sisältöjä, mukaan lukien DC ja Cartoon Network -sisällöt.

HBO Maxin normaali hinta Suomessa 8,99 euroa kuukaudessa, joka on vähemmän kuin esimerkiksi HBO Nordicin aiempi 10,95 euron kuukausihinta.

Lisäksi avajaistarjouksena HBO Max on saatavilla uusille tilaajille 30. marraskuuta asti tehtävien tilausten osalta pysyvällä 50 prosentin alennuksella voimassa olevasta normaalihinnasta, mikä tarkoittaa tilauksen maksavan toistaiseksi vain 4,49 euroa kuukaudessa.

Kuten edellä mainittu, kyse on pysyvästä 50 prosentin alennuksesta palvelun normaalihinnasta. Myös alennettu hinta voi siis jatkossa nousta HBO Maxin normaalihinnan mahdollisesti noustessa, mutta hinnassa säilyy 50 prosentin alennus.

Tarjoushinta on saatavilla HBO Maxin verkkosivulla sekä lisäksi Google Playn, LG:n, Xboxin ja PlayStationin kautta.

HBO Maxia voi katsella iPhonella ja iPadilla, Android-puhelimilla ja -tabletilla, Apple TV:llä, Android TV:llä, Chromecastilla, Samsung TV:llä, LG:llä, Chrome OS:llä, macOS:lla, Windows PC:llä sekä pelikonsoleilla (PS5, PS4, Xbox Series X ja S ja Xbox One). Tilille voi luoda viisi erillistä käyttäjäprofiilia ja katselu onnistuu kolmella laitteella samanaikaisesti. Sisältöjä voi myös ladata offline-tilassa katseltavaksi.

Osa HBO Maxin sisällöstä on saatavilla 4K- ja HDR-laadulla sekä 5.1- ja Dolby Atmos -tilaäänellä.

HBO Maxin taustalla toimiva WarnerMedia on operaattoriyhtiö AT&T:n omistama mediayhtiö, aiemmin nimeltään Time Warner. WarnerMedia on yhdistymässä toukokuussa ilmoitetun suunnitelman mukaisesti Discoveryn kanssa uuden Warner Bros Discovery -yhtiön luomiseksi. Kesäkuun 2021 lopussa kaapeli-tv-kanava HBO:lla ja HBO Maxilla oli yhteensä eri tilaustavoilla yhteensä 67,5 miljoonaa tilaajaa.

HBO Maxin lanseerauksen lisäksi suoratoistopalveluissa on tapahtumassa muutoksia laajemminkin Suomessa, sillä mediajätit Comcast ja ViacomCBS kertoivat myös elokuussa omalta osaltaan aikovansa yhdistää vuoden 2022 aikana voimansa Euroopassa uuden SkyShowTime-suoratoistopalvelun muodossa. Se korvaa Suomessa ViacomCBS:n tähänastisen Paramount+:n.