Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vinkki: suosittu netin kuvahassuttelusovellus nyt myös Androidille

Giphy lienee tuttu nimi monille internethassuttelijoille, sillä Giphyn GIF-animaatioita on jo pidemmän aikaa ollut tarjolla esimerkiksi Facebookin Messenger-sovelluksessa. Hauskoja GIF-animaatioita on Giphy Cam -sovelluksella voinut Applen iOS-laitteilla tehdä jo pidemmän aikaa, mutta nyt suureen suosioon noussut Giphy Cam on julkaistu myös Android-laitteille.

Samalla viikolla kun Giphy Camin iOS-versio on edennyt jo versioon 2.5.1 ja saanut liudan uusia toimintoja, on Androidille julkaistu versio 1.0, eli ensimmäinen virallinen Android-versio. Myös Android-versio tietysti sisältää lukemattomia erikoisuuksia omien GIF-animaatioiden maustamiseksi.

Giphy Cam on hyvin yksinkertainen sovellus käyttää. Sovellukselle annetaan lupa käyttää laitteen kameraa ja sen jälkeen tallennusnappulaa pitkään painamalla tallennetaan lyhyt video tai vaihtoehtoisesti nappulaa näpäyttämällä sovellus ottaa sarjan kuvia. Kuvista tai videosta sovellus tekee animaation, johon voi lisätä filttereitä, tarroja, kehyksiä tai tekstiä. Lopputuloksen voi sitten halutessaan joko tallentaa myöhempää käyttöä varten tai jakaa suoraan sosiaaliseen mediaan tai viestisovelluksiin.

Maksuton Giphy Cam on ladattavissa Applen App Storesta ja Google Playstä.