Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Vinkki: suomalaissovellus auttaa löytämään edullista polttoainetta

Tankille on kotimainen Android- ja iOS-laitteille tehty sovellus, joka auttaa löytämään edullisimmat kulkuvälineiden tankkauspaikat. Kesällä julkaistu palvelu on syksyn aikana saanut käyttöä parantavia päivityksiä, ja sovellus onkin kerännyt varsin paljon kiitosta sovelluskauppojen arvosteluissa.

Maksuttoman sovelluksen takana on suomalainen Creosys Oy, ja käyttäjiä palvelulla on jo ainakin yli 23 000. Palvelu perustuu käyttäjien omiin ilmoituksiin, joten juuri laaja käyttäjäkunta auttaakin tekemään palvelusta mahdollisimman luotettavan.

Sovelluksen perusteella voi löytää edullisimmat tankkauspaikat eri polttoaineille, ja tankkauspisteitä voi suodattaa monin eri keinoin. Huoltoasemia voi etsiä niin karttanäkymästä kuin listaltakin, ja joko etäisyyden tai hinnan perusteella. Hakutuloksia voi suodattaa niin polttoaineiden kuin asematyyppienkin (raskas kalusto, veneet, miehitetyt asemat, kylmäasemat) mukaan, ja listalle voi ottaa tai sieltä voi jättää pois haluamiaan huoltoasemaketjuja. Yksittäisiä asemia voi myös merkitä omiin suosikkeihinsa.

Maksuton sovellus on kohtuullisen helppokäyttöinen, mutta vaatii rekisteröitymisen. Oman profiilin kautta voi palveluun ilmoittaa polttoaineiden hintoja eri asemilla ja näin pitää omalta osaltaan huolen, että palvelun hintatiedot pysyvät ajan tasalla.

Tankille-sovellus on ladattavissa Applen App Storesta ja Google Playstä.