Sovellusvinkki: Suomalainen Pint Please auttaa löytämään hyvät oluet

Suomalaista tekoa oleva Pint Please on maksuton sovellus, jonka avulla voi arvostella juomiaan oluita sekä löytää uusia oluita maistettaviksi.

Alkujaan pari vuotta sitten iPhonelle julkaistu Pint Please on sittemmin tullut saataville myös Androidille. Tämän kuun alussa sovellus sai päivityksenä viivakoodilukijan, joka auttaa löytämään maukkaita juomia myös kauppojen hyllyiltä.

Pint Please -sovelluksessa voi pisteyttää ja sanallisesti arvioida maistelemansa oluen, kertoa mistä sitä löytyi ja myös kertoa tunnelmia pubista, jossa olutta on maistettu.

Viimeisintä päivitystään Pint Please kuvaili blogissaan näin:

"Olutvalikoima Suomen marketeissa on kasvanut valtavasti viimeisen neljän vuoden aikana. Nykyisin isoissa marketeissa voi olla satoja ei oluita tarjolla janoisille kuluttajille. Myös Alkon olutvalikoima kasvaa koko ajan. Alko ilmoitti hiljattain tuplaavansa olutvalikoimaansa 1500 eri nimikkeeseen. Siinä on jo hieman maisteltavaa."

"Pint Please on tietysti mukana tässä muutoksessa ja tänään olemme julkaisseet toiminnon joka helpottaa oluen valintaa marketin tai Alkon hyllyllä. Pint Please Beer Scanner toiminnon avulla voit lukea oluen viivakoodin ja nähdä saman tien tarkemmat tiedot oluesta ja myös Pint Please käyttäjien antamat arviot oluelle. Jatkossa kehitämme tätä toimintoa jotta se olisi vieläkin nopeampi ja kätevämpi kun oluen ystävä on tekemässä päätöstä oluthyllyllä.”

Pint Please on ladattavissa maksutta Applen App Storesta ja Google Play -kaupasta.