Näppärä suomalainen sovellus – säästä rahaa ruokaostoksissa

ShopBaloo on näppärä kotimainen sovellus, jonka avulla voi säästää rahaa arjen ruokaostoksissa. Sovellus tuo lukuisten suomalaisten kauppojen ruokatarjoukset suoraan älypuhelimeen ja helpottaa kauppojen vertailua.

ShopBaloo-sovelluksella voi myös koostaa ostoslistan etukäteen, jakaa tai lähettää listan toisille ja katsoa, mistä kaupasta ostoslistan tuotteita saa edullisimmin. Lisäksi palvelussa mukana oleva ruokakauppias voi halutessaan kertoa Shopbaloon avulla ruokaeristä, joissa viimeinen myyntipäivä lähenee, ja näin vähentää ruoan hävikkiä.

ShopBaloossa on mukana tarjouksia muun muassa seuraavilta kaupoilta: Prisma, S-Market, Alepa, K-citymarket, K-supermarket, K-market, K-extra, Neste K-market, Lidl, Siwa, Valintatalo, Halpa-Halli, M-Kauppa, Minimani, R-Kioski, Tarmo Lähikauppa, Hong Kong, Tokmanni, Pick N Pay sekä Kyläkauppa Veljekset Keskinen.

Sovelluksen verkkosivuilla kerrotaan, kuinka tähtäimessäon myös vähentää paperista mainontaa ja näin vähentää ympäristön kuormitusta. VTT:n mukaan yhden paperisen mainoslehtisen koko elinkaaren aikaiset kasvihuonekaasupäästöt vastaavat noin 200 metrin ajomatkaa henkilöautolla.

Maksuton ShopBaloo on saatavilla niin iOS-laitteille, Android-laitteille kuin Windows Phone -puhelimille.