Vinkki: Lihaskimppunäyttelijä herättää laulullaan – eikä arvosta torkuttamista

Alunperin showpainijana tunnettu ja myöhemmin näyttelijäksi siirtynyt Dwayne ”The Rock” Johnson on julkaissut oman herätyskellosovelluksen. Tarkoituksena on inspiroida käyttäjiä heräämään varhain ja syöksymään rohkeasti päivän haasteiden pariin.

The Rock huokuu yrittelijäisyyttä ja asennetta, ja samaa henkeä on haluttu vuodattaa myös The Rock Clock -sovellukseen. Pohjimmiltaan kyseessä on perinteinen herätyskello: käyttäjä voi luoda useita herätyksiä, asettaa niitä päälle tai pois ja valita kullekin herätykselle sopivan hälytysäänen.

The Rock Clock -sovelluksen päänäkymä.

Toimintaa maustetaan kuitenkin tietyillä The Rock -henkisillä erikoisuuksilla. Ensinnäkin sovellus tarjoaa valmiin hälytysäänten valikoiman, joka on pullollaan erilaisia eeppisiä musiikkikappaleita, kitarasooloja ja muita ääniä. Hupaisin yksityiskohta ovat ehdottomasti perinteiset piippaus- ja kilinäsoittoäänet, jotka ovat The Rockin itsenä sanomia. Kun lempeän veisun sijaan valtava painonnostaja huutaa korvan vieressä ”ring ring”, alkaa päivä kieltämättä hieman eri tatsilla.

The Rock Clock -hälytysääniä.

Mikäli käyttäjä haluaa haastaa itseään, löytyy sovelluksesta yksi valmiiksi asetettu kiinteä herätys. Rock Time -herätyksen avulla käyttäjä voi herätä samaan aikaan kuin The Rock itse. Kyseinen hälytys kilahtaa käyntiin aina kello 4:15 aamulla. Ai niin, ja torkkupainiketta sovelluksessa ei ole lainkaan, sillä The Rock ei arvosta torkuttamista.

Toinen The Rock Clock -erikoisuus ovat päivittäiset videoviestit herra Johnsonilta. Jokaisena päivänä on katsottavissa yksi inspiroiva kuva tai videotervehdys, jossa The Rock saattaa esimerkiksi jutella omista aamurutiineistaan tai kehua käyttäjän valitsemia haastavia tavoitteita.

The Rock porisee videotervehdyksessään mukavia ja tsemppaa jaksamaan arjessa.

Niin, tavoitteet. The Rock Clockin toinen pääominaisuus heräämisen lisäksi ovat tavoitteet. Käyttäjä voi itse päättää, mihin hän haluaa pyrkiä ja milloin kyseinen maali pitäisi olla saavutettuna. Mikäli sopivaa tavoitetta ei keksi, on tarjolla sarja esimerkkitavoitteita, kuten ”kerää pari kiloa lihasmassaa” tai ”opi uusi kieli”. Joka-aamuisen heräämisen lisäksi The Rock Clock pyrkii siis inspiroimaan itsensä kehittämiseen.

The Rock Clock on osa erityistä Project Rock -ohjelmaa, joka julkaisee inspiroivia The Rock -aiheisia tuotteita. Sovellus on saatavilla Applen App Storessa ja Google Play -sovelluskaupassa.

The Rock Clock -esimerkkitavoitteita.