Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Sovellusvinkki: näin helpotat kuittirumbaa

Tällä kertaa viikon sovellukseksi valikoitui hiljattain parhaana hyötypalveluna palkittu mobiilipalvelu eTasku. Palvelu lähtee taistelemaan ihmisten kuittirumbaa vastaan kätevällä sovelluksella, joka toimii kuukausimaksuperiaatteella.

eTaskun idea on simppeli. Käyttäjä ottaa kuvan kuitista, minkä jälkeen sen voi heittää roskiin ja kuitti on tallessa puhelimessa. Kuva ja kuitin tiedot tallentuvat sovellukseen, josta ne voidaan tarvittaessa lähettää automaattisesti kirjanpitäjälle. Normaalien kuittien ja laskujen ohella sovelluksella voi koota matkalaskun.

”Helppo ottaa käyttöön ja yksinkertainen käyttää. Ryppyisten kuittien oikominen, niittailu ja postittelu ovat kaukainen muisto vaan. Ehkä suurin helpotus on se, että kun kuitin kuvaa aina heti, kadonneiden kuittien metsästys on loppunut kokonaan”, toteaa Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsola.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen eTasku maksaa 4,90 tai 9,90 euroa kuukaudessa ominaisuuksista riippuen. Sovellus löytyy niin Androidille, iOS:lle kuin Windows Phonelle. Se voi ladata siis App Storesta, Google Playsta tai Windows Storesta.