Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Legendaarisia Pokémoneja tulee vihdoin Pokémon GOhon

Legendaariset Pokémonit ovat vihdoin ja viimein tulossa Pokémon GO -peliin. Yksivuotissynttäreitään juhlineen pelin ympärillä järjestetään ensi viikonloppuna suuri tapahtuma, jonka myötä legendaariset Pokémonit vihdoin tulevat mukaan – jos pelaajat ovat tarpeeksi aktiivisia.

Ensimmäinen legendaarinen Pokémon avautuu lukituksesta mahdollisesti ensin lauantaina Chicagossa järjestettävässä ensimmäisessä Pokémon GO Fest -tapahtumassa ja sunnuntaina ympäri maailman.

Pelin kehittäjän Nianticin mukaan 22. heinäkuuta tuhannet pelaajat Chicagon Grant Parkissa sekä miljoonat ympäri maailman työskentelevät yhdessä pelin bonusten avaamiseksi lukituksista. Jos Pokémoneja napataan lauantaina tarpeeksi, avautuu ensimmäinen legendaarinen Pokémon löydettäväksi Grant Parkissa jo lauantain aikana. Jos pelaajat pystyvät lyömään ilmestyvän legendaarisen Pokémonin tämän jälkeen taistelussa, alkaa se ilmestymään ympäri maailmaa. Legendaaristen Pokémonien tulo peliin riippuu näin pelaajien aktiivisuudesta.

Legendaarisia Pokémoneja tulee pelissä löytymään Legendary Eggs -munista gymeiltä. Legendaarisen Raid-pomon voitto taistelussa näillä gymeillä avaa legendaarisen Pokémonin napattavaksi.

Chicagon Pokémon GO -tapahtuma on jo loppuunmyyty.

Legendaarisia lentäviä Pokémoneja ovat Articuno, Zapdos ja Moltres. Lisäksi joukkoon voidaan lukea myös myyttiset Mew ja Mewtwo. Vielä ei tiedetä, mikä näistä ensimmäisenä ilmestyy. Mielenkiintoisesti ensi kerran legendaarisia Pokémoneja napattiin jo lähes vuosi sitten, mutta tuolloin kyse oli virheestä pelissä ja Niantic poisti legendaariset Pokémonit kaikilta sellaisen löytäneiltä pelaajilta.