Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Videolla: Uusi Google Pixel 7a -älypuhelin päätyi tuttuun kuritustestiin - huippumallia kestävämpi?

Google Pixel 7a vaikuttaa malliston lippulaivoja kestävämmältä.

Tuttu kurituskoe paljastaa merkittäviä eroja.

Googlen hiljattain esittelemä Google Pixel 7a -älypuhelin on ottanut osaa JerryRigEverything-kanavan perinteiseen kestävyyskokeeseen YouTubessa. Muovi-metallirunkoinen älypuhelin pärjäsi osittain yllättävän hyvin, ainakin verrattaessa malliston kalliimpiin älypuhelimiin.

Viime syksynä esitelty Google Pixel 7 Pro joutui aikanaan koville taivutustestissä, vaikka ei varsinaisesti katkennutkaan. Satoja euroja edullisempi sisarmalli Pixel 7a sen sijaan selvitti koettelemuksen kohtalaisen helposti.

Kurituskokeessa Pixel 7a:n runko piti hienosti pintansa riippumatta siitä, kumpaan suuntaan älypuhelinta taivutettiin. Myös Pixel 6a:n kestävyyttä kehuttiin viime vuonna, ja seuraajamallin runko näyttää vieläkin jämäkämmältä.

Muilta osin Pixel 7a selvisi JerryRigEverything-kanavaa pitävän Zack Nelsonin kehittelemistä koettelemuksista jotakuinkin odotetusti takakuoren naarmuttuessa mattoveitsellä rapsuteltaessa ja näytön kärsiessä, kun pehmeistä teristä siirryttiin kohti kovempia.

Vaikuttaa siltä, että Pixel 7a on hintaluokkaansa suhteutettuna rakenteellisesti kestävä tapaus, jos kohta videolla ei varsinaista päivittäiskäytön rasitusta simuloidakaan.

Koko Google Pixel 7a:n kestävyyskokeen voit katsoa alta.