Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Videolla: Nothing phone (1) -älypuhelin purettiin - tällaiset sisuskalut läpinäkyvällä takapinnalla varustettu älypuhelin oikeasti sisältää

Läpinäkyvällä takapinnalla varustetun Nothing phone (1):n sisuskalut paljastuivat.

Pitkällisen hypetyksen jällkeen OnePlussan perustajajäsenenä tunnetuksi tulleen Carl Pein vuonna 2020 perustaman uuden Nothing-yrityksen ensimmäinen älypuhelin phone (1) tuli saataville aiemmin heinäkuussa.

Nothing phone (1):n merkittävin erikoisuus on sen läpinäkyvä takapinta ja yhteensä 900 LED-valosta koostuvat valojuovat. Nothing kutsuu tätä valojärjestelmää Glyph Interface -nimellä. LED-valot kertovat välkkymällä saapuvista ilmoituksista, minkä lisäksi ne syttyvät latauskelan ympäriltä esimerkiksi käänteisen langattoman latauksen yhteydessä. Ladattaessa puhelinta alareunan valojuova kertoo latauksen edistymisestä. Nothing phone (1):ssä on myös tarjolla kymmenen erilaista soittoääntä, joille on luotu kullekin omanlaisensa valoshow. Eri yhteystiedoille voi valita omat soittoäänensa ja valoshow’nsa ja näin nähdä jo kauempaakin, kuka soittaja on.

Vaikka Nothing phone (1):ssä on takana läpinäkyvä lasi, ovat eri komponentit kuitenkin suojattu värivaihtoehdosta riippuen mustien tai valkoisten pintojen taakse tyylikkäällä tavalla.

Nyt Nothing phone (1) on päätynyt YouTube-kanava PBKreviewsin purkamarksi alta löytyvällä videolla. Sinällään kovin suuria yllätyksiä rakenteesta ei löydy, mutta silti tavallisista älypuhelimista kokonaisuutena poikkeava toteutus on mielenkiintoinen.

PBKreviews antoi Nothing phone (1):lle arvion myös korjattavuudesta, joka ei kuitenkaan ole kovin mairitteleva: arvosanaksi tuli 3 / 10.

Voit lukea lisää Nothing phone (1):stä aiemmasta artikkelistamme!