Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Huhu: Videolla näkyy Applen uudet Lightning-liittimelliset kuulokkeet

Applen omat tulevat Lightning-liitännälliset EarPods-kuulokkeet on mahdollisesti bongattu tuoreelta videolta.

Kuten jo useasti on mainittu, ei tulevista tänä syksynä esiteltävistä iPhoneista odoteta enää löytyvän tuttua 3,5 millimetrin kuulokeliitäntää. Kuulokkeet voisi jatkossa iPhoneen liittää joko Lightning-liitännän kautta tai langattomasti.

Sen sijaan vielä toistaiseksi on epäselvää, minkälaiseen ratkaisuun Apple on lopulta päätynyt iPhonen myyntipakkauksen kanssa: tuleeko mukana alla nähdyllä videolla esitellyt Lightning-kuulokkeet vai edelleen perinteiset kuulokkeet ja adapteri 3,5 millimetrin kuulokkeille (kuten väittää Deutsche Bank)? Tämän lisäksi yksi potentiaalinen vaihtoehto toki on vielä uusien Lightning-kuulokkeiden löytyminen paketista adapterin kera.

Videolla esiintyvät kuulokkeet ovat toimivaa mallia, ja myös niiden valmistusjälki vaikuttaa korkealaatuiselta, mikä tukee arvailuja niiden aitoudesta virallisiksi Apple-kuulokkeiksi. Itse kuulokkeiden design on aivan vastaava kuin toistaiseksi nyky-iPhonejen kanssa toimitettavissakin EarPodseissa.

Aiemmin tänään kerroimme myös huhuista liittyen Applen omiin täysin langattomiin Bluetooth-nappikuulokkeisiin. Myös sellaiset saatetaan julkistaa uuden iPhone-sukupolven rinnalla, mutta ne myytäneen erikseen.

Alta löytyvän videon julkaisi tarvikemyyjä MobileFun.

Uudet iPhonet julkistettaneen noin kuukauden kuluttua, jolloin myös kaikki kysymykset kuulokkeiden ympärillä lopulta saavat vastauksensa.