Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Videolla: iPhone 12 mini ja iPhone 12 Pro Max tutussa kuritustestissä - näin uusi iPhone-kaksikko selvisi

Applen iPhone 12 Pro Max ja iPhone 12 mini ovat ottaneet osaa JerryRigEverything-kanavan perinteiseen kurituskokeeseen YouTubessa.

Uutuudet pärjäsivät odotetulla tavalla.

Applen uudet iPhone-mallit, huippupuhelin 12 Pro Max ja pienikokoinen iPhone 12 mini, selviytyivät kunnialla perinteisestä kestävyyskokeesta. Puhelimet ovat jämäkkää tekoa, eivätkä taivu käsivoimin väänneltäessä. Myös sytyttimen liekkiä kumpikin kesti erinomaisesti – noin 50 sekunnin koettelemus ei aiheuttanut näyttöön suurempia häiriöitä edes väliaikaisesti.

Uusien iPhone-mallien näytössä on ohut keraaminen pinnoita, joka saattaa suojata paneeleita myös lämmöltä. Applen mukaan Ceramic Shield parantaa etenkin iskunkestävyyttä, eikä niinkään esimerkiksi suojaa naarmuilta, ja sekä iPhone 12 Pro Maxin että iPhone 12 minin näytöt alkoivatkin naarmuttua Mohsin kovuusasteikolla kuusi olevan terän käsittelyssä.

Videolla kuitenkin todetaan, että kutosterän aiheuttamat uurteet eivät ole aivan niin syviä kuin iPhone 11 -älypuhelimissa vuosi sitten. Kehitystä näyttäisi siis tapahtuneen. Kovemmat terät saivat odotetusti aikaan syvempiä uurteita.

Kaiken kaikkiaan iPhone 12 Pro Max ja iPhone 12 mini selviytyivät koettelemuksesta odotetun hyvin. Tulokset ovat koko lailla samankaltaiset kuin iPhone 12:lla, joka otti osaa samaan kurituskokeeseen jo aiemmin.

Koko JerryRigEverything-kanavan videon voit katsoa alta.