Video: Samsungin Galaxy S8:aa yritettiin leikata halki ja akku sihisee - mutta mitä sitten tapahtuu?

Galaxy S8 -puhelimia laitetaan nyt kaikenlaisiin testeihin. Erityisesti akun kestävyys on nyt viime vuoden Note7-fiaskon jäljiltä erityisesti suurennuslasin alla. YouTube-kanava What’s Inside on ladannut tililleen videon, jossa perehdytään kanavan nimen mukaisesti Galaxy S8:n sisuksiin. Kanavan videoilla tyypillisesti leikataan jokin esine halki ja tutustutaan esineen sisuksiin. Galaxy S8:n leikkaaminen keskeytyi kuitenkin siinä vaiheessa, kun akku alkoi paisua ja sihistä.

What’s Inside on saanut videolleen vieraaksi JerryRigEverything-kanavalta tutun Zack Nelsonin, joka tekee videoita muun muassa puhelimien kestävyystesteistä ja puhelimien purkamisesta. Nelson näyttää videolla, kuinka Galaxy S8:n takakuori irroitetaan turvallisesti. Sen jälkeen vilkaistaan Galaxy S8:n sisuksiin ja tarkastellaan langattoman latauksen mahdollistavaa komponenttia.

Kun puhelinta aletaan leikkaamaan kahtia, hetken leikkaamisen jälkeen se joudutaan keskeyttämään, sillä akku rupesi pullistumaan ja sihisemään. Kun akku lopetti paisumisen ja ääntelyn, tökki Nelson sitä mattopuukolla, mutta akkua ei saatu syttymään.

Alta voit katsoa videon kokonaan.