Videovinkki: Ammattimaista bikinikuvausta uudella iPhonella

 

Videolla-artikkelisarjamme nostaa viikottain esiin yhden mielenkiintoisen, mobiilimaailmaan liittyvän videon. Tällä kertaa saamme vinkkejä, miten uudella iPhonella varustetut käyttäjät voivat napata laadukkaita valokuvia pienellä panostuksella.

Fstoppers-nimisen YouTube-kanavan uudehkossa videossa kokeillaan ammattimaista valokuvausta iPhone 6s:llä. Kameran – tai tässä tapauksessa puhelimen – varressa on 12 vuotta ammatikseen kuvannu Lee Morris.

Morrisin mukaan useita tuhansia maksava laitteisto ja studio-olosuhteet eivät ole pakollisia laadukkaiden kuvien saamiseen. Tärkeintä on osata hyödyntää valoa ja ympäristö hyväkseen. Videolla mielipide perustellaan nappaamalla varsin vakuuttavan näköisiä kuvia kotona ja ulkona pelkän puhelimen, halpojen lisävarusteiden, kevyen jälkimuokkauksen ja bikinikuviin suostuneen naapurin avulla. Kyseinen naapuri tosin sattuu olemaan supermalli, mikä tuonee jonkin verran lisäarvoa lopputuloksiin.

Koosteen kuvausprosessista löydät alta. Mukana sekä kauniita maisemia että hyviä vinkkejä aloitteleville tai hintatietoisille valokuvaajille.