Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Verkkokauppoihin aivan uusi maksutapa – käyttöön jo huomenna

Valituissa verkkokaupoissa voi huomisesta tiistaista 7. maaliskuuta lähtien maksaa myös älypuhelimen avulla Pivo-sovelluksen kautta.

Pivo-mobiililompakon uusi maksunappi tarjoaa kaikkien pankkien asiakkaille mahdollisuuden maksaa verkko-ostoksiaan ilman avainlukulistaa tai kortin tunnuslukua. Huomenna maksunappi tulee ensimmäistä kertaa maksutapavaihtoehdoksi yli 2 500 Checkout Finlandin maksunvälityspalvelua käyttävään suomalaiseen verkkokauppaan. Tuettujen verkkokauppojen määrän odotetaan kasvavan jo kevään aikana, kun verkkokauppiaat lisäävät maksutavan valikoimiinsa.

”Tietojemme mukaan jopa 40 prosenttia verkkokauppojen maksutapahtumista keskeytyy. Yksi suuri syy ovat maksamiseen liittyvät vaikeudet. Pivon uusi maksunappi ratkaisee tämän ongelman tekemällä verkko-ostosten maksamisesta helppoa”, sanoo Pivon liiketoiminnasta ja uusista maksamisen palveluista vastaava hankejohtaja Hanna Äijälä.

Pivo on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille ilmaiseksi. Verkko-ostaminen maksunapilla onnistuu sekä Android-, iOS- että Windows-puhelimilla.

Pivo-sovellus pitää päivittää tuoreeseen versioon uuden toiminnon mukaan tulemiseksi.

”Olemme panostaneet alkuvuonna erityisesti uusien mobiilimaksutapojen tarjoamiseen asiakkaillemme. Uskomme, että Pivon maksunappi otetaan innolla käyttöön myös kauppiaiden puolelta, sillä se parantaa ostokokemusta entisestään. Pivon maksunappia voi kokeilla jo nyt esimerkiksi Yliopiston Apteekin ja Tokmannin verkkokaupoissa. Myös korttimaksujen tasoinen hinnoittelu tukee uuden edistyksellisen maksutavan käyttöönottoa”, Checkout Finlandin toimitusjohtaja Masa Peura sanoo. OP omistaa nykyisin Checkout Finlandin.

Hiljattain Pivosta tuli myös MobilePayn kilpailija, kun palveluun tuli mukaan maksumahdollisuus kaverille. Suomalaispankit ovat myös kevään aikana ottamassa käyttöön yhteisen Siirto-teknologian, jonka myötä rahasiirrot pankkien välillä muuttuvat reaaliaikaisiksi.