Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Venäläisvalmistaja esitteli iPhone 11 Prosta kustomoidut luksusmallinsa – hinta kohoaa lähes 30 000 euroon

Venäläinen luksusvalmistaja Caviar on esitellyt uuden Victory-mallistonsa, joka perustuu Applen iPhone 11 Pro -puhelimeen. Caviar on tullut vuosien varrella tunnetuksi siitä, että se kustomoi markkinoilta löytyvistä puhelimista luksusversioita, joissa on käytetty muun muassa nahkaa, kultaa ja timantteja. Käytännössä kyse on siis olemassa olevan teknologian siirtämisestä kalliimpiin kuoriin.

Uudessa Victory-mallistossa halvin 64 gigatavun muistilla varustettu iPhone 11 Pro Victory Titanium maksaa 3 920 euroa, kun taas kallein 512 gigatavun muistilla varustettu iPhone 11 Pro Max Victory Diamond maksaa 29 220 euroa. Lisäksi mallistosta löytyy myös kymmenkunta muuta vaihtoehtoa, joissa materiaalit vaihtelevat käärmeen ja alligaattorin nahasta titaaniin ja kultaan.

Caviarin uusi Caviar 11 Pro Victory -mallisto.
Caviarin uusi Caviar 11 Pro Victory -mallisto.

Nyt esitellyn Victory-malliston lisäksi Caviarilla on myös Discovery ja Grand Complications mallistot, joihin sisältyy eri teemoilla kustomoituja iPhone 11 Pro -malleja. Mallistosta riippumatta asiakkaan on mahdollista valita, haluaako kustomoinnin iPhone 11 Pro- tai iPhone 11 Pro Max -mallille. Myös muistin määrä on vapaasti valittavissa 64 gigatavun, 256 gigatavun ja 512 gigatavun välillä, joskaan eri muistimäärien hintaerot eivät puhelinten kokonaishintaan nähden ole isoja.

Kalleimmillaan kustomoitujen iPhone-mallien hinnat nousevat lähes 30 000 euroon.
Kalleimmillaan kustomoitujen iPhone-mallien hinnat nousevat lähes 30 000 euroon.

iPhone 11 Pro -mallien lisäksi Caviar tarjoaa kustomoituja versioita myös muista puhelimista, kuten iPhone XS:stä ja Samsung Galaxy S10:stä. Historiansa aikana yhtiö on tullut myös tunnetuksi muun muassa Putinin ja Trumpin kasvokuvilla koristelluista puhelimista, joihin sisältyvät esimerkiksi muutama vuosi takaperin julkaistut Supremo Putin Damascus Black Gold ja Supremo Trump Changeover mallit.

Aikaisemmin myös Putin ja Trump ovat päätyneet Caviarin puhelinten inspiraatioksi.
Aikaisemmin myös Putin ja Trump ovat päätyneet Caviarin puhelinten inspiraatioksi.

Nyt julkaistuun Caviarin Victory-mallistoon on mahdollista tutustu alta löytyvältä videolta, minkä lisäksi puhelimet ovat esillä myös Caviarin verkkosivuilla. Osana kansainvälistä toimitusta puhelimet ovat tilattavissa myös Suomeen.