Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Venäläisvalmistaja esitteli Applen AirPods Max -kuulokkeista 97 500 euron kultaversiot

Tyyriinpuoleisista Apple-laitteiden erikoisjulkaisuistaan tunnettu Caviar on jälleen esitellyt uutta.

Nyt venäläisfirma kaupittelee Applen AirPods Max -kuulokkeitä lähes 100 000 eurolla.

Caviarin Apple AirPods Max -kuulokkeet on päällystetty kullalla ja aidolla krokotiilin nahalla. Caviarin sivustolla kuulokkeita kuvataan mainioksi valinnaksi kuluttajalle, joka haluaa erottua muista ja olla aina muodin huipulla. Kuulokkeista ei saa katsettaan irti, Caviar lupaa.

Venäläisfirman tuotteet ovat aina olleet jokseenkin tyyriitä, mutta AirPods Maxien hinta lähentelee jo ennätystä. Mustana tai valkeana julkaistavat kuulokkeet maksavat peräti 97 500 euroa, ja myyntiin ne tulevat vuoden 2021 aikana.

Lähes kaikki mikä ei ole kultaa, on krokotiilin nahkaa.

Caviarin mukaan kummastakin värivaihtoehdosta julkaistaan vain yksi kappale, joten kullalla, krokotiililla ja tyylikkäällä logolla somistettuja AirPods Max -kuulokkeita havittelevan kannattaa toimia nopeasti ja klikata tiensä Caviarin verkkokauppaan ensi tilassa.

Loppuvuodesta Caviar on esitellyt erikoiseriä Apple-tuotteista kiihtyvällä tahdilla. Hiljattain nähtiin muun muassa Steve Jobsin poolopaidan palasilla koristeltu erikois-iPhone, joka vajaan 6 000 euron hintaisena oli venäläisfirman standardeilla edullinen.

Aiemmin esiteltiin myös esimerkiksi 18 karaatin kullalla ja timanteilla koristeltu iPhone 12 yli 22 000 eurolla sekä Donald Trumpin ja Joe Bidenin muotokuvilla elävöitetty iPhone alkaen 12 000 eurolla. Hiljattain julkistettiin myös kullattu, täysin kameraton iPhone 12 Stealth oman elämänsä James Bondeille.