Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Venäläisfirma repäisi taas - esitteli iPhone 13 Pron, jonka rungosta osa on sulatettu Tesla-sähköautosta

Venäläisfirma Caviar on tunnettu ökykalliista älypuhelinten erikoisversioistaan.

Yleensä puhelimia koristavat esimerkiksi jalokivet tai aito nahka, tällä kertaa Tesla-sähköautosta sulatetut palaset.

Caviarin viimeisin erikois-iPhone yhdistää arvokkaat ainekset ja Tesla-hengen. Tuunattu Tesla Electro -erikoisversio on saatavilla iPhone 13 Prosta tai Pro Maxista, ja rungossa on käytetty muun muassa titaania.

Rungossa on muun muassa titaania ja kuparia. Jalokiviloisto kuitenkin puuttuu.

Puhelimessa on myös palasia Tesla-autosta, Caviar on nimittäin sulattanut osia Tesla Model 3 -autosta ja juottanut niistä palasia erikois-iPhonejen takakuoreen. Samaisen Tesla-mallin akusta sen sijaan on napsittu kuparipaloja, joilla niin ikään on päätetty koristaa puhelinta.

Caviarin Visionaries-sarjaa täydentävän Tesla-puhelimen takana on myös Elon Muskin rintakuva kaiverrettuna. Sen toivotaan inspiroivan erikoispuhelinten ostajia omiin urotekoihinsa.

Elon Musk -patsas.

Kovimmat Elon Muskin tai Teslan fanit voivat ostaa myös erillisen Elon Musk -rintakuvapatsaan. Sen Caviar kuvailee ”sisältävän Elon Muskin sielun”, minkä vuoksi se siirtää omistajaansakin ”tämän mainion henkilön menestyksen ja kekseliäisyyden”.

Tesla Electro -iPhonen hinnat alkavat Caviarin verkkokaupassa 6 030 eurosta. Elon Musk -patsas puolestaan maksaa 2 880 euroa.

Viime aikojen muita Caviar-uutuuksia ovat esimerkiksi erikoisvalmisteiset 97 500 euron Apple AirPods Max -kuulokkeet ja vain hetkeä aiemmin nähty Steve Jobsin poolopaidan palasilla koristeltu erikois-iPhone. Aiemmin nähtiin myös peräti 150 000 euron kultaharkko-iPhone.