Erikoinen aktiivisuusranneke – varustettu virtapihillä näytöllä, joka ei sammu

Withings, joka on tehnyt nimeään tunnetuksi esimerkiksi älykkäillä vaaoilla sekä aktiivisuusrannekkeen toiminnot sisältävien, mutta perinteisen designin Activitè-kelloilla, on julkistanut nyt CES-messujen yhteydessä uuden puettavan Withings Go -laitteen.

Withings Go on oman valinnan mukaan ranteessa kannettava tai klipsikiinnitteinen aktiivisuusseurannan tarjoava pienikokoinen sekä kevyt, useissa eri väreissä tarjolle tuleva edullisemman hintaluokan vaihtoehto Withingsiltä. Toistaiseksi jenkkihinnaksi on kerrottu 70 dollaria. Withingsillä ei ole ollut aiemmin tarjokasta näin alhaiseen hintaluokkaan.

Teknisenä erikoisuutena Withings Gossa voidaan pitää sen E Ink -näyttöä. Virtapihi e-paperinäyttö on päällä jatkuvasti – oheisissa kuvissakin näkyy aktiivisuuden päänäkymä, joka tarjoaa nopealla vilkaisulla tiedon edistymisestä asetetun päivittäisen liikuntatavoitteen suhteen. Luonnollisesti Withings Go toimii myös ajannäyttäjänä. Aktiivisuus- ja kellonäytön välillä näkymää vaihdetaan painamalla näytön keskeltä.

Withings Go pitää kirjaa otetuista askelista, kuljetusta matkasta, kulutetuista kaloreista, unenlaadusta sekä erikseen vielä harjoitteista, kuten juoksemisesta tai uinnista. Viimeksi mainittujen seurantakin käynnistyy automaattisesti, mitä Withings kutsuu ”dynaamiseksi seurannaksi”. Tiedot siirtyvät käyttäjän puhelimeen Withingsin Health Mate -sovellukseen Apple- tai Android-laitteessa tai muihin yhteensopiviin vaihtoehtoisiin kumppaneiden sovelluksiin.

Uutuus tulee saataville keltaisena, punaisena, sinisenä, vihreänä sekä mustana ja on vedenkestävä.

Withings Gon värivaihtoehdot

Lataamista Withings Go ei tue, mutta ei se paljon virtaakaan vie: laitteessa käytössä on normaali kelloparisto, joka tulee vaihtaa noin kahdeksan kuukauden välein.

Withings Go on tulossa saataville vuoden 2016 ensimmäisen neljänneksen aikana tammi-maaliskuussa.

Gon ohella Withings julkisti CES-messuilla myös Withings Thermo kuumemittarin.