Microsoftin huipputablet nyt myynnissä Suomessa

Surface Pro 4 on Microsoftin hybridilaitemalliston uusin jäsen. Tuttuun tapaan Surface Pro 4 pyrkii tarjoamaan tabletin ja kannettavan tietokoneen parhaan puolet yhdessä paketissa. Uutuuslaitteen myynti Suomessa on nyt alkanut.

Ulkoisesti uusin Surface on varsin tutun näköinen, mutta uudistuksia on silti mukana. 12,3 tuuman näytöllä varustettu laite on piirun verran edeltäjäänsä ohuempi ja toimitetaan uusitun Surface-kynän kanssa. Samoin laitteen näppäimistökansi – joka on ikävä kyllä ostettava erikseen – on saanut päivityksen.

Tablettihengestään huolimatta Surface Pro 4:ssä piilevät PC-tason tehot. Täyttä Windows 10 -kokemusta ajavat parhaimmillaan Intel Core i7 -suoritin ja 16 gigatavun RAM-muisti. Tehot nostavat kuitenkin myös laitteen hintaa. Surface Pro 4:n hinta vaihtelee sisuksista riippuen 1029 eurosta aina 2499 euroon asti.

Surface Pro 4 on saatavilla Suomessa tästä päivästä eteenpäin. Ääni-blogin mukaan hybriditablettia myydään useilla jälleenmyyjillä ja Microsoftin verkkokaupassa.

Surface Pro 4 ja uusittu Type Cover