Päivitys: Nexus-puhelimien heikkoa väritoistoa viilataan

Googlen uusimpia Nexus-laitteita, eli Nexus 5X- ja Nexus 6P -puhelimia sekä televisioon kytkettävää Nexus Player -mediasoitinta vaivaa ohjelmistovika, joka aiheuttaa huonoa väritoistoa. Värit kuvissa ja videoissa näyttävät vian vuoksi haalistuneilta, mutta korjaus on onneksi tulossa käyttöjärjestelmän päivityksen muodossa.

Sekä Nexus Playerin että Nexus 5X- ja 6P-puhelimien omistajat ovat valittaneet aiemman ohjelmistopäivityksen muuttaneen väritoistoa selvästi huonompaan suuntaan. Googlen mukaan ongelma on tiedossa, ja puhelimien kohdalla ongelman aiheuttaja on löytynyt ja vika on jo korjattu. Nexus Playerin kohdalla on kuitenkin kyse muusta vianaiheuttajasta, eikä sitä ole vielä korjattu.

Nexus-puhelimien kohdalla vika on siis löydetty ja sen on määrä korjautua käyttöjärjestelmäpäivityksellä, mutta vielä ei ole tiedossa, milloin tuo päivitys tulee ladattavaksi. Googlen on määrä vielä tällä viikolla laittaa jakeluun päivitys, joka tuo Nexuksille muun muassa uusia emoji-kuvia, mutta tiedossa ei ole, korjataanko väritoisto samassa päivityksessä.