Uusi Will Smith -elokuva Emancipation nyt katsottavissa Apple TV+:ssa - palvelun saa linkin kautta ilmaiseksi kahden kuukauden ajaksi

Alkuperäiselokuva ja uusi tarjous houkuttelevat kokeilemaan Apple TV+:aa.

Applen suoratoistopalvelussa Apple TV+:ssa on tullut katsottavaksi, myös Suomessa, uusi Emancipation-elokuva, jota tähdittää pääosassa Will Smith. Elokuvan on ohjannut Antoine Fuqua.

Elokuva kertoo orjan paosta vuonna 1863 ja on saanut inspiraationsa Whipped Peter -nimellä tunnetun orjan tarinasta. Valokuvat hänestä kertoivat aikanaan orjien huonosta kohtelusta ja ohjasivat osaltaan julkista mielipidettä orjien vapauttamista kohti.

Alun perin vuonna 2021 kuvatun Emancipationin julkaisun piti tiettävästi tapahtua jo aiemmin, mutta Apple lykkäsi julkaisua Will Smithin Oscar-gaalassa maaliskuun 2022 lopulla nähdyn käytöksen vuoksi. Smith kävi läpsäisemässä koomikko Chris Rockia lavalla tämän vitsailtua Smithin ex-vaimosta.

Apple hankki oikeudet Emancipation-elokuvaan yli kaksi vuotta sitten, raportoidusti noin 120 miljoonalla dollarilla. Elokuvateattereihin Emancipation tuli ensi-iltaan ensimmäisillä markkinoilla jo 2. joulukuuta, jotta se on kelvollinen ehdolle teatterilevitystä vaativiin palkintoihin.

Emancipationin julkaisua juhlistaakseen Apple yhdessä Will Smithin kanssa on tuonut nyt tarjolle kahden kuukauden ilmaisen kokeilujakson Apple TV+:sta. Applelta nähtiin samanlainen markkinointitemppu aiemmin marraskuussa yhdessä Selena Gomezin kanssa, kun hänestä kertova dokumentti julkaistiin palvelussa.

apple.co/willgift-verkko-osoitteen kautta on nyt tarjolla Apple TV+:n kahden kuukauden ilmainen kokeilujakso. Tarjous on voimassa niin, että tilaus on aloitettava 14. tammikuuta 2023 mennessä.

Ilmainen kokeilujakso mahdollistaa Emancipationin ja kaiken muun Apple TV+:n sisällön katselemisen kahden kuukauden ajan maksutta.

Uusien tilaajien lisäksi tarjous on voimassa myös ehdot täyttäville palaaville, aiemmille Apple TV+ -tilaajille.

Ilmaisen kokeilujakson jälkeen tilaus uusiutuu normaalilla hinnalla, ellei tilausta peru ennen sitä.

Tavallisesti Apple TV+:sta on tarjolla vain seitsemän päivän ilmainen kokeilu, minkä lisäksi Apple-laitteen ostamalla saa kaupan päälle kolmen kuukauden ilmaisen kokeilun,

Apple TV+:n hinta on nykyisin normaalisti 7,99 euroa kuukaudessa tai 79,00 euroa vuodessa lokakuussa tapahtuneen hinnankorotuksen jälkeen.

Vuoden 2019 marraskuussa tapahtuneen avautumisensa jälkeen Apple TV+:n sisältövalikoima on kasvanut useampiin kymmeniin eri sarjoihin ja elokuviin. Apple TV+:n suurin hitti on ollut komediasarja Ted Lasso, mutta palvelussa on tarjolla useita muitakin palkintoja voittaneita ja laadukkaita sarjoja sekä elokuvia.

https://www.instagram.com/p/Cl6hn1lo6T8/