Uusi väri suomalaisten suosikkipuhelimesta: punainen OnePlus 6 tuli myyntiin

Uusi punainen värivaihtoehto OnePlus 6 -älypuhelimesta on tullut myyntiin tänään ja toimitukset ovat alkaneet. OnePlus julkisti uuden värin reilu viikko sitten, jolloin myös ennakkomyynti käynnistyi.

OnePlus 6 on aiemmin ollut saatavilla kiiltävänä mustana Mirror Blackina, mattapintaisena Midnight Black -mustana sekä valkoisena Silk White Limited Edition -värinä ruusukultaisilla yksityiskohdilla. Lisäksi valituilla markkinoille, muttei Suomessa, on ollut saatavilla myös hiilikuitutekstuurinen Avengers-erikoisversio.

Punainen OnePlus 6 on saatavilla ainoastaan 8 gigatavun RAM-käyttö- ja 128 gigatavun tallennusmuistilla varustettuna.

OnePlus 6:n hinta punaisena on sama kuin muillakin värivaihtoehdoilla samalla muistimäärällä, eli Euroopassa 569 euroa. OnePlus 6:n edullisin 519 euron vaihtoehto 6 gigatavun RAM- ja 64 gigatavun tallennusmuistilla on saatavana ainoastaan Mirror Black -värisenä.

Suomessa OnePlus 6, nyt myös punaisena, on saatavilla OnePlussan oman verkkokaupan lisäksi Elisalta ja Telialta. Se on ollut molempien myydyin puhelinmalli sekä touko- että kesäkuussa.

Punainen OnePlus 6 ei eroa muista ominaisuuksiltaan, joten sekin sisältää muun muassa 6,28 tuuman Optic AMOLED -näytön lovella näytön yläreunassa, Qualcommin Snapdragon 845 -huippujärjestelmäpiirin, 16+20 megapikselin kaksoiskameran sekä OnePlussan oman pikalatauksen.