Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi suoratoistopalvelu avasi Suomessa kovalla tarjouksella - tilaus eliniäksi puoleen hintaan

SkyShowtimen saa alkuvaiheessa hyvällä alennuksella.

Suomessa on avautunut nyt 20. syyskuuta uusi suoratoistopalvelu, kun Comcastin ja aiemmin ViacomCBS:nä tunnetun Paramount Globalin yhteisyrityksen SkyShowtime aloitti toimintansa Pohjoismaissa – Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

Alun perin suunnitelmat uudesta suoratoistopalvelusta julkaistiin jo elokuussa 2021.

SkyShowtime-lanseerauksen myötä keväällä 2021 Suomessa uudelleen lanseerattu suoratoistopalvelu Paramount+ on muuttunut osaksi laajempaa SkyShowtimea, jossa mukana on myös sisältöjä Comcastin mediabrändeiltä.

SkyShowtime-tilauksen normaali hinta Suomessa on ennallaan Paramount+:aan verrattuna ollen yhä 6,99 euroa kuukaudessa. Palvelun avaustarjouksena uusille tilaajille SkyShowtime on kuitenkin saatavilla puoleen hintaan, eli toistaiseksi 3,49 euron kuukausihinnalla, eliniäksi koko tilauksen ajan, kunnes se peruutetaan. Tarjous on saatavilla 1. marraskuuta asti skyshowtime.comin kautta. Jos normaali hinta myöhemmin nousee 6,99 eurosta, nousee tarjoushinta vastaavasti alennuksen pysyessä 50 prosentissa.

Suoran tilauksen lisäksi SkyShowtime on tarjolla jatkossakin samoilta jakelukumppaneilta kuin Paramount+ jo aiemmin: Telialla hinta on 5,95 euroa kuukaudessa, Ruudussa 6 euroa kuukaudessa lisää Ruutu+-tilauksen hinnan päälle.

SkyShowtimen omat sovellukset tulevat Android-laitteille ja Applen iOS-, iPadOS- ja tvOS-laitteille. Lisäksi palvelu löytyy osoitteesta skyshowtime.com.

Uusi suoratoistopalvelu tulee sisältämään premium- ja alkuperäissisältöä Skylta, NBCUniversalilta, Universal Picturesilta, Peacockilta, Paramount+:lta, Showtimelta, Paramount Picturesilta ja Nickelodeonilta. Näistä Sky, NBCUniversal, Universal Pictures ja Peacock ovat Comcastin mediabrändejä ja Paramount+, Showtime, Paramount Pictures sekä Nickelodeon puolestaan Paramount Globalin mediabrändejä.

Uuden palvelun tarjonta kattaa laajasti kaikki tyylilajit ja yleisöt, kuten käsikirjoitetun draaman, lapset ja perheet, tunnetut franchise-nimikkeet, ensi-iltaelokuvat, paikalliset tuotannot, dokumentit ja paljon muuta.

Tänä vuonna SkyShowtimessa katsottavaksi ovat tulossa muun muassa Top Gun: MaverickJurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru ja Sing 2. Sarjavalikoimaa täydentävät esimerkiksi American Gigolo ja Kova laki -sarjan 21. kausi

Yhteensä SkyShowtime-palvelu tulee tarjoamaan ”yli 10 000 tuntia huipputekijöiden viihdettä ja rakastetuimpia sisältöjä kaikkialta maailmasta”. Palvelussa tullaan näkemään niin kuukausittaisia ensiesityksiä, uutuuselokuvia ja tv-ensi-iltoja, klassikoita sarjojen ja elokuvien osalta sekä viihdettä lapsille ja perheille.

Uuden suoratoistopalvelun teknologia ja sovellukset tulevat perustumaan Yhdysvalloissa toimivan Peacockin pohjalle. Valitettavasti tämä tarkoittaa, ettei tuettuna ainakaan toistaiseksi tule olemaan 4K-tarkkuutta tai Dolby Atmos -tilaääntä. Sisällöt rajoittuvat Full HD -tarkkuudelle ja Dolby Digital 5.1 -tilaääneen. Yhdelle tilauksella voi luoda viisi erillistä käyttäjäprofiilia.

SkyShowtimen takana olevat Comcast ja Paramount Global ovat yhdysvaltalaisia mediajättejä. Yhteisyrityksessä Paramount Global ja Comcast ovat mukana yhtä suurella investoinnilla ja määräysvallalla.

Comcast on suuri kaapelitelevisio ja -verkkoyhtiö, joka osti mediayhtiö NBCUniversalin vuonna 2011. Brittiläisen satelliittitelevisioyhtiö Skyn Comcast osti vuonna 2018. Paramount Global puolestaan on Viacomin ja CBS:n yhdistymisestä joulukuussa 2019 syntynyt, hiljattain nimensä ViacomCBS:stä muuttanut yhtiö. Viacom ja CBS olivat jo aiemmin olleet samaa yhtiötä ennen jakautumista vuonna 2006. Paramount Global tunnetaan myös MTV:n omistajana.

Yhdysvalloissa Comcastin Peacock ja Paramount Globalin Paramount+ ja sen muut palvelut jatkavat edelleen erillisinä palveluina.