Uusi Sonic Rumble -mobiilipeli tulossa - syntyi Segan ja Rovion yhteistyönä

Sonic Rumble on vauhdikas moninpeli, jossa pelaajat kilvoittelevat toisiaan vastaan. Kyseessä on Segan ja Rovion yhteistyön tulos.

Maailman nopein siili palaa älypuhelimille, kun Sonic Rumble julkaistaan Androidille ja iOS:lle ensi talvena. Pelin ovat kehittäneet japanilaisyhtiö Sega ja suomalainen Rovio, ja mekaniikaltaan se on yksinkertainen: nopeimmin maaliin kipittävä on voittaja jopa 32 pelaajan vauhdikkaissa kilpajuoksuissa.

Pelaajilla on valittavanaan laaja skaala Sonic-maailmasta tuttuja hahmoja, joita voi myös mukauttaa ja täten luoda itselleen yksilöllisen avatarin. Itse peli sijoittuu Sonicin vihollisen, Dr. Eggmanin luomaan pienoismaailmaan tarjoten runsaasti tutkittavaa, Sega kuvailee.

Japanilainen peliyhtiö Sega osti viime vuonna suomalaisen, etenkin Angry Birdistä tunnetun Rovion. Tuleva Sonic Rumble on ensimmäinen laajan yhteistyön tuloksena syntynyt peli.

Sonic Rumble julkaistaan ensi talvena Androidille ja iOS:lle, mutta rajattuun testiin se saapuu jo 24. toukokuuta. Mukaan voi ilmoittautua Segan verkkosivuilla.

Alla olevalla videolla esitellään lyhyesti Sonic Rumblea.