Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi Android-puhelin sisältää jopa 100 tuuman kuvan heijastavan projektorin

Wireless Mobi Solutions on CES-messujen tohinassa julkistanut uuden Moviphone-älypuhelimensa, joka sisältää varsin kyvykkään projektorin.

Moviphonen projektori kykenee heijastamaan jopa 100-tuumaisen kuvan, riippuen tietenkin siitä, miten kaukana valkokankaasta, tai muusta heijastuspinnasta, ollaan. Heijastettava kuva on 720p HD -laatuinen ja kirkkaudeltaan 50 lumenia. Projektori on saatu mahdutettua sen verran pieneen tilaan, ettei sitä välttämättä edes huomaisi, vaikka puhelin ei ohuimmasta päästä olekaan.

Moviphonen tehoista vastaa MediaTekin MT6750-järjestelmäpiiri ja akussa riittää potkua 4000 milliampeeritunnin verran. Takaa löytyvän perinteisen kameran tarkkuus on 16 megapikseliä ja etukamera tarjoaa 8 megapikseliä. Näytön tarkkuudeksi on ilmoitettu 1280 x 720 pikseliä, ja Moviphone julkaistaan Android 7.0 Nougat -ohjelmistoversiolla.

Moviphone on nyt saatavilla, mutta toistaiseksi sen voi ostaa ainoastaan Wireless Mobi Solutionsin verkkokaupasta 599 Yhdysvaltain dollarilla, eli 500 eurolla.