Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uudet Nokia-älypuhelimet – ovatko ne erikoisia?

Ensimmäisten uusien Nokia-älypuhelinten tulo myös Euroopan markkinoille on nyt julkistettu. Täällä myyntiin saapuvat 139 euron Nokia 3, 189 euron Nokia 5 ja 229 tai erikoisversiona 299 euron Nokia 6. Mahdollisten uusien Nokia-huippupuhelinten aika ei koittanut vielä – niitä nähdään kenties vasta myöhemmin kuluvan vuoden aikana.

Nokian paluu älypuhelimiin on samanaikaisesti sekä erittäin suuri asia kuin myös melko yllätyksetöntä.

Jos nyt Nokioina julkistettavat älypuhelimet olisivat jonkun muun merkkisiä, ei niihin tulisi kiinnitettyä niin paljoa huomiota. Puhelinten ominaisuuksissa ei ole mitään erikoista niin, etteivät ne voisi olla minkä tahansa kiinalaismerkin uutuuksia.

Nokia 6.
Nokia 6.
Nokia 5.
Nokia 5.
Nokia 3.
Nokia 3.

Nokia 6, Nokia 5 ja Nokia 3 ovat kuitenkin omissa hintaluokissaan erityisesti Euroopassa kilpailukykyisiä vaihtoehtoja. Hyvää on koko joukon tulo heti tuoreella Android 7.0 Nougat -ohjelmistolla.

Lisäksi kolmikkoa yhdistää laadukas rakenne sekä HMD Globalin lupaamat nopeat Android-päivitykset ja -tietoturvakorjaukset. Nokia 5 ja Nokia 6 ovat metallia, kun taas Nokia 3:ssa rakenne on polykarbonaattimuovia. Kädessä puhelimet tuntuvat hyvältä ja laadukkailta.

Ensiluokkaisella ja nopeasti päivittyvällä Android-ohjelmistolla Nokia-älypuhelimet yltävät monia muita paremmaksi.

Nokia 3.
Nokia 3.