Rohkea veto: Viking Linen uudessa sovelluksessa Tinder-tyyppinen toiminto

Viking Line on yhdistänyt voimansa suomalaisen Ixonosin kanssa, ja lanseerannut uuden mobiilisovelluksen, jonka sanotaan tuovan Itämeren risteilyt digiaikaan. Käytännössä sovellus tuo risteilyohjelman, myymälöiden hinnastot ja Tinder-tyyppisen seuranhakutoiminnon älypuhelimeen.

Ixonosista kerrotaan, että nyt lanseerattu risteilysovellus on lajissaan maailman ensimmäisten joukossa. Varustamot kaikkialla maailmassa käyvät läpi digitaalista murrosta, jonka keskiössä on matkustajien lisääntynyt mobiililaitteiden käyttö ja halu saada yksilöllisiä palvelukokemuksia.

– Digitalisaation avulla voimme parantaa asiakasymmärrystä ja tulevaisuudessa meillä on mahdollisuus hyödyntää tietoa palvelutuotteita suunniteltaessa.Tärkeässä roolissa ovat elämyksellisyys, yksilöllisyys ja matkustajien aktivointi risteilyn aikana. Haluamme olla edelläkävijä ja tarjota matkustajillemme uudenlaisia tapoja nauttia merellä olosta, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Kaj Takolander.

Sovelluksen turvin matkustajat voivat tehdä mobiilisti ostoksia ennakkoon, suunnitella itselleen oman risteilyohjelman, selata tax free -tuotteita sekä tehdä ostoslistoja. Lisäksi sovelluksen sisällä voi tehdä esimerkiksi keskusteluryhmiä perheiden ja ryhmien sisäiseen yhteydenpitoon, sekä etsiä mielenkiintoista risteilyseuraa Tinder-tyyppisellä ratkaisulla, jossa kaksi toisiaan tervehtinyttä risteilyvierasta voi keskustella sovelluksen välityksellä. Sovellus pitää käyttäjän ajan tasalla siitä mitä laivalla tapahtuu sekä auttaa löytämään itseä kiinnostavat asiat.

Maksuton sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.