Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uudenlainen näyttöreunukseton älypuhelin tuli tilattavaksi – myytiin loppuun vain 10 sekunnissa

 

Xiaomin yllättäen julkistama ja myyntiin tuoma lähes näyttöreunukseton Mi MIX myytiin loppuun vain 10 sekunnissa sen tultua tilattavaksi tänään Kiinassa, kertoo Xiaomi Today.

Mi MIXissä on näyttö, jossa on merkittävän kokoinen reunus vain näytön näytön alapuolella. Tuloksena on tyrmäävä ulkonäkö. Lisäksi Mi MIX on keraamirakenteinen, joka on aivan yhtä suuri erikoisuus älypuhelimissa vielä toistaiseksi.

Erikoisuudet kuitenkin rajoittavat Mi MIXin tuotantoa ja näin nähdyssä loppuunmyynnissä on kiinnostuksen ohella kyse yhtä lailla todennäköisesti myös pienestä tarjonnasta.

Erityisesti keraamisen rakenteensa takia Xiaomin on odotettupystyvän valmistamaan vain 10 000 Mi MIX -puhelinta kuukaudessa, on IHS:n analyytikko Kevin Wang kertonut. Erittäin rajoittuneen määrän vuoksi Xiaomi onkin kutsunut puhelinta myös vain konseptiksi, vaikka se markkinoille tuotiinkin.

Erikoisen näyttönsä ja keraamirakenteen ohella Xiaomi Mi MIXissä on 16 megapikselin takakamera, Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua tallennusmuistia ja 4 400 milliampeeritunnin akku. Käyttöjärjestelmänä on tietenkin Android.

4 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennusmuistilla varustetun version hinta Kiinassa on 3 499 juania eli noin 475 euroa ja 256 gigatavun tallennusmuistilla, 6 gigatavulla RAM-muistia ja 18 karaatin kultakoristelulla kameran ja sormenjälkitunnistimen ympärillä varustetun version hinta 3 999 juania eli 540 euroa.