Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uskotko? Tämä makrokuva on otettu Lumialla

Lumia 950 ja Lumia 950 XL ovat taatusti odotetuimmat Lumia-puhelimet aikoihin. Uutta Windows 10 -kokemusta, tehokkuutta ja laadukkaita kameroita lupailevilla puhelimilla onkin otollinen hetki puhaltaa uutta henkeä Windows-puhelinten markkinoille. Vettä myllyyn lisää uusi jättimallin kameralaadusta kertova kuva.

Pitkään Nokia- ja Microsoft-puhelinten kameroita kehittänyt Juha Alakarhu on jakanut uuden valokuvan Instagramissa. Kyseessä on lehdelle kerääntynyttä kosteutta esittelevä makrokuva, joka on Alakarhun mukaan napattu Lumia 950 XL:llä. Kieltämättä jälki on varsin vakuuttavaa.

Alakarhu on hehkuttanut tulevien Lumioiden kamerakyvykkyyttä aiemminkin. Hän jakoi lokakuun puolessa välissä sarjan kuvia, jotka esittelivät laajemmin Lumia 950 -mallien kameroilla syntyvää jälkeä. Molemmista malleista löytyy sama 20 megapikselin PureView-takakamera, joka hyödyntää muun muassa ZEISS-optiikoita, optista kuvanvakausta, f/1,9-aukkoa ja kolmois-LED-salamaa.

Kuvausintoilijoille ja Windows Phone -faneille uudet Lumiat vaikuttavatkin varsin lupaavilta tapauksilta. Toki lopullinen totuus paljastuu vasta, kun puhelimet on julkaistu ja pääsemme testaamaan niitä omin käsin.

Lumia 950:n ja Lumia 950 XL:n ennakkomyynti alkoi Suomessa viime viikolla. Puhelinten julkaisu lähestyy siis jo hyvää vauhtia.

#lumia950xl 🙂

A photo posted by Juha Alakarhu (@jalakarhu) on Oct 27, 2015 at 7:15am PDT