Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uber-sovellus sai uusia ominaisuuksia

Marraskuun alussa kyytipalvelu Uber esitteli perusteellisesti uudistetun version sen mobiilisovelluksesta, ja nyt tuo uudistunut sovellus on saanut lisää uusia ominaisuuksia. Voisi kai sanoa, että uudistusten avulla Uber-kyydeistä tulee aiempaa sosiaalisia, ja toki Uber saa samalla lisää näkyvyyttä itselleen.

Ensimmäinen uudistus ovat erityiset Uberin Snapchat-filtterit, joihin The Vergen Andrew Hawkins pääsi etukäteen tutustumaan. Filttereihin pääsee käsiksi Uberin sovelluksen kautta Uber-kyydissä istuessaan. Pyyhkäisy ylöspäin Uberin uudessa syötteessä avaa mahdollisuuden ottaa filtterit käyttöön. Sovellus ohjaa käyttäjän Snapchat-sovellukseen, jossa omiin snäppeihinsä voi lisätä erityisen Uber-filtterin. Yksi mahdollisuus on esimerkiksi lisätä kuvaan Uberin arvioima saapumisaika, jolloin käyttäjä on perillä kohteessaan.

Toinen uudistus on mahdollisuus tilata kyyti suoraan kaverin luokse. Tietyn paikan sijaan käyttäjä voi sovelluksen kautta pyytää kaverilta sijainnin, johon kyyti vie. Kaveri saa omaan puhelimeensa pyynnön joko Uber-sovelluksen ilmoituksena tai tekstiviestinä, ja kaveri voi halutessaan pyyntöön vastata myöntävästi, jolloin hänen sijaintinsa ilmoitetaan Uber-kuljettajalle kyydin kohteeksi.