Vuoto Kiinasta: Twitter täyttyi iPhone 7 -kuvista

iPhone 7:stä on kuultu huhuja käytännössä siitä lähtien, kun iPhone 6s julkaistiin. Nyt lisää vettä myllyyn ovat kaataneet Kiinasta peräisin olevat iPhone 7:n väitetyt tehdaskuvat, jossa tietokoneen näytöllä näkyvät puhelimen ulkokuoret. Samalla kertaa Twitter-käyttäjä Steve Hemmerstoffer on julkaissut myös kuvat kaksoiskamerasta, jonka on jo aiemmin huhuttu olevan iPhone 7 Plus -mallin yksinoikeus.

Vaikka etenkin aikaisessa vaiheessa ilmestyneisiin huhuihin kannattaa aina suhtautua varauksella, eivät epäselvät kuvat ole estäneet nettikansaa vetämään twiiteistä omia johtopäätöksiään. Twitterissä onkin pyörinyt viimeisten tuntien aikana lukuisia luonnoksia siitä, miltä iPhone 7 mahdollisesti näyttäisi, jos nyt vuodetut kuvat osoittautuisivat aidoiksi. Kuten aiemmissakin huhuissa, myös nyt nähtyjen kuvien perusteella iPhone 7 pääsisi eroon puhelimen poikki kulkevista antenniraidoista, mutta puhelimen ylä- ja alaosassa antenniraidat olisivat yhä läsnä.

Muiden kuvien ohella Twitter-käyttäjä OnLeaks on julkaissut omat kuvansa iPhone 7:stä perustuen aiemmin nähtyihin vuotoihin puhelimen suojakuorista. OnLeaksin viimeisimmät twiitit sekäSteve Hemmerstofferin twiitit ovat nähtävissä alta.