Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lumiat eivät sittenkään jää viimeisiksi Windows-puhelimiksi?

Vaikka uusia Lumia-malleja ei näillä näkymin ole tulossa, osoittaa Windows 10 Mobile silti pieniä elon merkkejä Aasiassa. Japanista lähtöisin oleva NuAns on esitellyt hiljattain uuden Neo-puhelimensa, joka erottuu joukosta omaperäisellä muotoilullaan jaPC-käytön mahdollistavalla Continuum-toiminnolla. Nyt puhelimesta on saatu reilusti uutta materiaalia NuAnsin kotisivuille.

Teknisten tietojen osalta Neo kuuluuälypuhelinten keskikastiin, sisältäen viiden tuuman 1280×720 resoluutiolla toimivan näytön ja Snapdragon 617 -suorittimen. RAM-muistia puhelimesta löytyy kaksi gigatavua ja tallennusmuistia 16 gigatavua. Tarvittaessa tallennusmuistin määrää voi lisätä myös erikseen ostettavalla muistikortilla.

Muista älypuhelimista Neo erottuu tavallista paremmalla akkukestollaan ja valmistajan mukaan3350 mAh:n akkukestääkin tavallisessa käytössä noin kaksi vuorokautta. Lisäksi puhelimesta löytyyQucik Charge 2.0 -tuki, jonka ansiosta akku latautuutunnissa noin 80 prosenttia.

Erikoisenmuotoilun ja tavallista paremman akkukeston lisäksi Neo ei erityisesti yllätä tekniikallaan. Puhelimesta löytyy nykystandardeja mukaillen USB Type-C -liitin sekä tuki NFC:lle ja Bluetooth 4.1:lle. Takakamera on tarkkuudeltaan 13 megapikseliä ja etukamerassa megapikseleitä on viisi.

Tarkemmin NuAnsin uuteen Neo-malliin voi tutustua yhtiön omilta sivuilta, jonne on hiljattain ilmestynyt muun muassa uusia esittelyvideoita. Tällä hetkellä puhelin on ostettavissa Japanista reilun 360 euron hintaan.

 

Aiemmassa uutisessa julkaistuja kuvia NuAns Neosta ja vaihdettavista Twotone-kuorista.