Samsung Galaxy S8 pyörii jo huhuissa – näistä ominaisuuksista puhutaan

Samsungin ensi kevään huippumalli Galaxy S8:n julkaisuun on vielä reilusti aikaa, mutta muutamia huhuja laitteesta on jo lähtenyt liikkeelle. Nyt tuoreen huhun mukaan laite on saamassa kaksoiskameran sekä 4K UHD -näytön.

WCCF Tech -sivusto kertoo, kuinka kiinalaislähteiden mukaan Galaxy S8:aan tulisi Samsungin itsensä kehittämä kaksoiskamera. Jonkinlainen kaksoiskamera Samsungin huippupuhelimessa lienee lähinnä vain ajan kysymys, silläaiemmin on jo huhuttu, että vielä tänä kesänä julkaistava seuraava Galaxy Note -mallikin voisi kaksoiskameran saada.

Kaksoiskamerat näyttäisivät olevan yleisempikin kehityssuunta älypuhelimissa, sillä muiden muassaHuawei ja LG ovat jo varustaneet huippumallejaan erilaisilla kaksoiskameraratkaisuilla. Samoinensi syksyn iPhone 7:ään tai 7 Plussaan on kaksoiskameraa huhuttu, joskin kyseistä huhua on välillä myös tyrmätty. Viimeisimmät vuotokuvat kuitenkin väittävät, että myös Apple todella olisi kaksoiskameraan päätymässä.

Toinen kiinalaislähteiden mainitsema ominaisuus tulevassa Galaxy S8 -mallissa on Ultra HD -tarkkuuden eli 3840 x 2160 pikselin näyttö. Vastaavaa huhua on kuultu aiemminkin, ja erityisen tarkka näyttö pääsisi kunnolla oikeuksiinsa virtuaalitodellisuuskäytössä, kun puhelimen näyttöä kiikaroidaan VR-lasien läpi.